reklam
reklam
reklam
reklam

Galatasaray Başkanı Özbek. “Hedef 600 milyon euro yıllık gelir”

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
“Geleceğin Galatasaray’ı” sloganıyla çalışmaları yürüten Özbek, Galatasaray Adası’nda düzenlenen aktiflikte, 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağan seçimli genel heyetteki aday idare, kontrol, disiplin ve sicil konseylerini tanıttı.

2022-2026 ortasındaki 4 yıllık periyotlarındaki icraatlarını anlatan Özbek, Aslantepe Vadisi, Florya, Kemerburgaz, Galatasaray Adası, Riva, Mecidiyeköy’de yürütülen tesisleşme ve gayrimenkul projeleri hakkında bilgi verdi.

Projeleri yürütürken sportif manada büyük muvaffakiyetler da yaşadıklarını aktaran Özbek, “Erkek futbol kadromuz, rekorlarla dolu 3 şampiyonluğun akabinde üst üste 4, toplamda da 26. şampiyonluğu kazandı. Şampiyonluğumuzu tadını çıkara çıkara, her dakikasını kusursuz geçirerek tüm taraftarlarımızla birlikte yaşayalım. Artık daha büyük maksatlar için planlar yapmaya başlamamızın vakti.” dedi.

“ARTIK GLOBAL ÖLÇEKTE RAKEBET ETMEMİZ LAZIM”

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, sadece Türkiye’de yarışan bir kulüp değil global ölçekte rekabet eden bir spor tertibi haline gelmek zorunda olduklarını belirtti.

Üyelerle yeni devirdeki vizyonlarını paylaşan Özbek, “Hedefimiz sadece Türkiye’de başarılı olmak değil. Galatasaray artık küresel bir spor markası olmak zorundadır. Önümüzdeki periyotta gayemiz 150 milyon dijital takipçiye ulaşmak, finansal manada dünyanın ilk 15 kulübü ortasına girmek, 600 milyon avro yıllık gelir düzeyine çıkmak ve Şampiyonlar Ligi’nde her dönem başarılarıyla konuşulan bir ekip olmak. Biz artık yalnızca Türkiye’de yarışan bir kulüp değil, global ölçekte rekabet eden bir tertip olmak zorundayız.” diye konuştu.

Başkan Özbek, yeni devirde Galatasaray’ı taşıyacak 7 farklı başlıkta planladıkları büyük dönüşüm programı hazırladıklarını aktararak şunları kaydetti:

“Birinci programımız stadyum ve Aslantepe gelirleri ile tecrübe iktisadı. Biz artık stadyumumuzu yalnızca maç yapılan bir yer olarak görmüyoruz. İkinci programımız ticari ve sponsorluk gelirlerinin büyütülmesi. Üçüncü programımız dijital platformlar ve taraftar ekosistemi. Maksadımız Galatasaray’ın dünyanın en büyük dijital spor topluluklarından biri olmasıdır. Dördüncü programımız, memleketler arası büyüme. Biz artık yalnızca Türkiye’ye konuşan bir kulüp olamayız. Galatasaray’ın Avrupa’da, Orta Doğu’da, Amerika’da, Asya’da milyonlarca taraftarı var. Artık bu gücü organize edeceğiz. Bilhassa Uzak Doğu’daki fırsatları kıymetlendirmemiz, Galatasaray’ın sahip olduğu marka gücünü küresel manada öne çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Beşinci programımız, sportif harikalık ve akademi dönüşümü. Altıncı programımız yapay zeka ve teknoloji yatırımları. Yedinci ve son programımız ise sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk. Galatasaray, yalnızca kazanan değil, örnek olan bir kulüp olmak zorundadır.”

Özbek, NBA Avrupa konusunda yakında uygun haberler vereceklerini lisana getirerek, “Kendimize koyduğumuz maksatlardan birisi de, NBA Avrupa projesinde yerimizi almaktı. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Umuyorum çok yakında hoş haberler vereceğiz.” dedi.

“YEPYENİ BİR ÖYKÜ YAZMAK İÇİN ADAY OLDUM”

Dursun Özbek, Galatasaray’da yesyeni bir öykü yazmak istediğini söyledi.

Son 4 yılda çok kıymetli işler başardıklarını belirten Özbek, “Ben ve arkadaşlarım, Galatasaray’ın yeni öyküsünü yazmak için tarihi bir sorumluluğumuz var. Arkadaşlarımla bir arada yesyeni bir kıssa yazmak için aday oldum. Yarın 17 Mayıs. UEFA Kupası zaferinin yıl dönümü. Bize bu memnunluğu tattıran en kıymetli aktörlerden biri olan yaşayan efsanemiz Fatih Terim’in, ‘En büyük şampiyonluk, bir sonraki şampiyonluktur.’ kelamı var. Artık önümüze bakıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

ADAY KONSEYLERDEKİ İSİMLER TANITILDI

Başkan Dursun Özbek, konuşmasının akabinde aday şuralarda yer alan çalışma arkadaşlarını tek tek anons ederek üyelere tanıttı.

Özbek’in divan konseyine sunduğu idare, kontrol, sicil ve disiplin kurulu asıl ve yedek listeleri şöyle:

Yönetim asıl: Dursun Özbek, Metin Öztürk, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mecit Mert Çetinkaya, Mehmet Saruhan Cibara, Abdullah Kavukcu, Mehmet Burak Kutluğ, Fatih Demircan, İhtimam Kuzu.

Yönetim yedek: Bora İsmail Bahçetepe, Ozan Bingöl Yurtsever, Buyruk Aral, Tanur Lara Yılmaz, Ömer Sarıgül.

Denetim asıl: Sinan Şahin, Gül Rengin Günay, Hasan Can Külahçıoğlu.

Denetim yedek: Halil Cem Burnaz, Nazımcan Aygın, Çağatay Aras Uçkun.

Sicil asıl: Mehmet Çağatay Altınlı, Nedime Canipek Konuksever, Okan Güngör, Utku Çağatay Aksoy, Berat Uygur, Mehmet Selim Yavuz, Burçin Aslan.

Sicil yedek: Özgür Kızılelma, Yakup Peker, Sadettin Can Bilginer.

Disiplin asıl: Hakkı Akil, Mithat Can Baydarol, Muharrem Remzi Tan, Mustafa İbrahim Ziyal, Aydın Lider, Ahmet Murat Canaydın, Ali Baran Öztürk.

Disiplin yedek: Hasan Mehmet Tirali, Nuri Bora Ebussuutoğlu, Sencer Seren, Mustafa Kaya Özgül, Günran Çalın.

NTV

The post Galatasaray Başkanı Özbek. “Hedef 600 milyon euro yıllık gelir” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri