reklam
reklam
reklam
reklam

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten çarpıcı kelamlar: “Yarım kalan problemimiz var, hesabını verirsiniz”

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
galatasaray-baskani-dursun-ozbekten-carpici-kelamlar-yarim-kalan-problemimiz-var-hesabini-verirsiniz-0-XyFIKh1X.jpg

galatasaray-baskani-dursun-ozbekten-carpici-kelamlar-yarim-kalan-problemimiz-var-hesabini-verirsiniz-1-d2Ta8JgS.jpg

Turkcell Üstün Kupa yarı finalinde Galatasaray ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Gaziantep Stadı’nda oynanan karşılaşma, sarı-kırmızılıların 4-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, karşılaşmanın akabinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İşte Özbek’in kelamları:

“ŞİMDİ FİNALİ BEKLİYORUZ”

“Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. İki taraf da futbolun gerektirdiği üzere oynadı. Trabzonspor da güzel uğraş etti. Onları tebrik ediyorum. Artık finale bakıyoruz. Antepli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizi her vakit çok hoş ağırlıyorlar. Antep, bizim çok sevdiğimiz bir kent. Maçın bol gollü olması, seyir zevkinin yüksek olması hoş oldu. Artık finaldeki rakibimizi bekliyoruz.”

galatasaray-baskani-dursun-ozbekten-carpici-kelamlar-yarim-kalan-problemimiz-var-hesabini-verirsiniz-2-17xNyUGN.jpg

“BİZ BİR AN ÖNCE BİTİRMEK İSTİYORUZ”

“Limitler açıklandı. Galatasaray’ın limitinin iki katı (Fenerbahçe’den) olmasının nedeni, gelirlerinin üst düzeyde olmasına bağlı. Transfer dönemine hazırlandık. Eksiklerimiz belirli. Hocamızın, scout takımının belirlediği oyuncular var. Onlarla görüşmelerimiz başlamıştı. Transfer sürecinde daha vaktimiz var lakin biz bir an önce bitirmek istiyoruz. Galatasaray’ın yaz transferlerine bakarsanız, 5 transfer yaptık ve 5’i de alanda. Bu transferdeki başarıyı gösteriyor. Hazırlıklarımızı yaptık. Hocamızın talepleri doğrultusunda, scout takımının teklifleriyle çalışıyoruz. İnşallah bu orta transfer devrinde eksiklerimiz belirli, onlar için çalışıyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun.”

galatasaray-baskani-dursun-ozbekten-carpici-kelamlar-yarim-kalan-problemimiz-var-hesabini-verirsiniz-3-wAc1I3Qf.jpg

“ERDEN TİMUR’U MORALLİ GÖRDÜM”

“Erden kardeşim düzgün bir Galatasaraylı. Birlikte de çalıştık. Daha evvel ben liderken sponsor oldu ve Galatasaray’a dayanak verdi. Maalesef bu devirde kimi ufak tefek sorunları var. Galatasaray olarak ve Galatasaray Spor Kulübü Lideri Dursun Özbek olarak her vakit yanında olacağız. Ziyaret ettim. Dertleştik. Kendisini moralli gördüm. İnşallah tekrar ortamıza dönecek ve Galatasaray’a hizmet etmeye devam edecek.”

galatasaray-baskani-dursun-ozbekten-carpici-kelamlar-yarim-kalan-problemimiz-var-hesabini-verirsiniz-4-s41RGQmE.jpg

ICARDI’NİN SÖZLEŞMESİ

“Mauro Icardi önümüzdeki 5 ay daha Galatasaray’ın futbolcusudur. Bizim için çok değerli futbolcudur. Vakti gelince kararımızı vereceğiz.”

galatasaray-baskani-dursun-ozbekten-carpici-kelamlar-yarim-kalan-problemimiz-var-hesabini-verirsiniz-5-PUcsbnxM.jpg

“YARIM KALAN BİR HESABIMIZ VAR”

“Urfa’da yarım kalan bir hesabımız var! Finali de Urfa’ya alsalardı, çok hoş olurdu. “Galatasaray, rakip seçmez. Galatasaray, her vakit Türk futbolunda en güzeli olmuştur. Şampiyonluk ve oyunlarımıza bakın. Bize rakip fark etmez. Galatasaray, kupaların grubudur.”

galatasaray-baskani-dursun-ozbekten-carpici-kelamlar-yarim-kalan-problemimiz-var-hesabini-verirsiniz-6-kKk8RhTw.jpg

“BUNUN HESABINI VERİRSİNİZ”

“Sosyal medyadaki sataşmalar… Burada bir şeye dikkat etmek lazım. 3 buçuk yıldan beri görevdeyiz. Bu periyotta ataklar ve projelerle çıtayı bayağı üste taşıdık. Öteki kulüplerin de emsal projelerle seviyeyi yükseltmesi mümkün ancak görünen o ki üst gideni aşağıya çekelim mantığı ile hareket ediliyor. Toplumsal medyadaki çalışmalar ile ilgili bayağı bir gayret ediyoruz. Bu periyotta bu çabayı biraz daha şeffaf yapmak üzere. Uğraş ettiğimiz şahısların isimlerini vererek, gayretimizi bir düzey daha üste taşıdık. Alanda gayret biz varız lakin saha dışındaki uğraşımızı en sert halde sürdüreceğiz. Galatasaray’ın yaptıklarıyla yarışın, Galatasaray’a saldırarak hiçbir yere varamazsınız ve bunun hesabını verirsiniz.”

NTV

The post Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten çarpıcı kelamlar: “Yarım kalan problemimiz var, hesabını verirsiniz” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri