reklam
reklam
reklam
reklam

Futbol kulüplerinden Kurban Bayramı iletisi

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Spor kulüpleri, Kurban Bayramı hasebiyle kutlama bildirisi yayımladı.

Fenerbahçe’nin açıklamasında, “Dayanışmanın, paylaşmanın ve rahmetin simgesi olan Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimizle kutlar; ülkemize, topluluğumuza ve tüm İslam alemine, sıhhat, huzur ve memnunluk getirmesini temenni ederiz.” denildi.

Galatasaray Kulübü Lideri Dursun Özbek, kulübün paylaşımındaki iletisinde “Değerli Galatasaraylılar, Futbolda üst üste dördüncü, toplamda 26’ncı şampiyonluğumuzla tarihi bir muvaffakiyet daha yaşadığımız dönemin akabinde bayram sevincini yaşıyoruz. Bayramlar sevgi, hürmet ve dayanışmanın yaşandığı, birliğin ve beraberliğin kök saldığı, kardeşlik hisleriyle kucaklaştığımız değerli vakitlerdir. Sizlerin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle huzur ve sevgi dolu birçok bayramlar diliyorum.” tabirlerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı da siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan iletisinde şunları kaydetti:

“Bayramlar; inançlarımızın, kadim geleneklerimizin bir sefer daha idrak edilmesine, vefanın, sevginin, hürmetin, kardeşlik ve birlik beraberlik hislerinin pekişmesine vesile olması açısından büyük değer taşımaktadır. Bu beklentiyle karşıladığımız Kurban Bayramı’nın topluluğumuza, ülkemize ve tüm İslam alemine sıhhat, huzur ve rahmet getirmesini temenni ediyor, mübarek Kurban Bayramı’nı en içten hislerle kutluyorum. Sıhhat, huzur ve memnunluk dolu birçok bayramlara daima birlikte erişmek dileğiyle.”

Kaynak : Haber7

The post Futbol kulüplerinden Kurban Bayramı iletisi first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri