- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Fırınsız 10 Dakikada İpek Kremalı Sütlü Tatlı Tarifi İçin Malzemeler
Krema için:
Arasına:
Fırınsız 10 Dakikada İpek Kremalı Sütlü Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır?
Fırınsız 10 Dakikada İpek Kremalı Sütlü Tatlı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Nefisyemektarifleri
The post Fırınsız 10 Dakikada İpek Kremalı Sütlü Tatlı (Videolu) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...
- 1 paket hazır çikolata sosu
Krema için:
- 1 litre süt
- 1 çay bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı mısır nişastası
- 1 paket vanilya
- 1 paket yağlı krema
Arasına:
- Doğranmış 10 adet çilek
Fırınsız 10 Dakikada İpek Kremalı Sütlü Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır?
- Öncelikle hazır çikolata sosu arkasındaki tarife nazaran yapalım ve soğumaya bırakalım.
- Ardından kremayı hazırlıyorum, krema için yağlı krema hariç bütün malzemeyi tencereye alıp şöyle bir karıştıralım .
- Ardından ocağa alıp kıvam alana kadar daima çırpma teli ile karıştırarak kaynatalım .
- Kıvam alan kremi ocaktan alarak mikserde daima çırparak soğutalım .
- Soğuyan kremanın içerisine bir paket yağlı süt kremasını ekleyelim ve tekrar homojen bir kıvama gelene kadar çırpalım .
- Ardından çilekleri güzelce yıkayalım ve küp küp doğrayalım.
- Daha sonra kuplara evvel çikolata sostan bir kaşık akabinde krema çilek çikolata sos krema ve çikolata sos halinde hepsini kat kat yapalım .
- En üstüne ben çilek modüllerinden koydum sizleri istediğiniz biçimde süsleyerek farklı meyvelerle de birebir tatlıyı yapabilirsiniz çok lezzetli bir tanım denerseniz yorumlarda belirtmeyi lütfen unutmayın youtube kanalına takviye olmak için abone olup bildirim kısmını açarsanız çok memnun olurum.
Fırınsız 10 Dakikada İpek Kremalı Sütlü Tatlı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Nefisyemektarifleri
The post Fırınsız 10 Dakikada İpek Kremalı Sütlü Tatlı (Videolu) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...