reklam
reklam
reklam
reklam

Fenerbahçe lider adayı Aziz Yıldırım, Hakan Safi ve Ali Koç’a davette bulundu

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Fenerbahçe lider adayı Aziz Yıldırım, idare heyetini tanıtıp topluluğa şampiyonluk kelamı verdi. Yıldırım, “Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu ülkemizde hür yaşamanın yanı sıra Sarı-Lacivert bayraklarla birlikte yaşamanın onurunu yaşıyorum. Türkiye ve Avrupa’nın sokaklarını Sarı-Laciverte boyamak için varım. Bana nasıl yapacaksınız diye sormayın. Daha evvel yaptık, yeniden yaparız” dedi. Yıldırım, “Tüm liderlerimize teşekkür ediyorum. Hepsi çok fedakârlıklar yaptı. Bir olalım, birlik olalım. Evvel kendimizi hatırlayıp, teknik adamlara, atletlere, hakemlere, federasyonlara, sokaklara ve milyonlara kim olduğumuzu hatırlatalım” diye konuştu. Aziz Yıldırım, “Sayın Ali Koç’a, sayın Hakan Safi’ye çağrımdır, gelin idarede birlikte olalım, daima bir arada F.Bahçe’yi şampiyonluğa taşıyalım. Bu seneye damga vuralım. ‘En Büyük Fener’ dönemi başlamıştır, sonu şampiyonluk olsun” dedi.

HAKAN SAFİ, MALDINI’Yİ GETİRİYOR

F.Bahçe lider adayı Hakan Safi, futbol yapılanmasının başına geçireceği efsane İtalyan oyuncu Paolo Maldini’yi bu akşam İstanbul’a getiriyor. Safi, Maldini ile birlikte yarın basın toplantısı düzenleyecek. Safi’nin yönetim kurulu listesi şöyle: Ali Aytemiz, Metin Doğan, Ruşen Çetin, Metin Sipahioğlu, Dağlarca Çağlar, Mertay Türk, Ömer Topbaş, Özgür Özaktaç, Mehmet Altınbaş, Orhan Turan, Selahattin Süleymanoğlu, Ogün Doğan, Şanser Özyıldırım, Gökberk Doğan.

JESUS’TAN AÇIK KAPI

Fenerbahçe’nin eski teknik yöneticisi Jorge Jesus, Suudi Arabistan Ligi’nde Al Nassr ekibiyle şampiyonluğa ulaştı. Portekizli hoca maç sonrası “Belki Fenerbahçe’de bitirmem gereken bir öyküm vardır. Bu olasılıklardan biri. Bunu düşüneceğim” dedi. Jesus, “Sadece F.Bahçe değil, Türkiye’den bir öbür ekip daha bana teklif yaptı” diyerek Beşiktaş’ı işaret etti.

YILDIRIM’IN İDARE LİSTESİ

Barış Göktürk, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Mustafa Çağlar, Başkan Fırat, Cihan Kamer, Fatih Öztürk, Batuhan Özdemir, Tanju Kaya, Murat İman, Özgür Peker, Yusuf Buğra Şahit, Mehmet Aydın, Selim Kosif.

Cumhuriyet

The post Fenerbahçe lider adayı Aziz Yıldırım, Hakan Safi ve Ali Koç’a davette bulundu first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri