- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Fenerbahçe, Galatasaray mağlubiyeti sonrası acil durum toplantısı yapacak. Sarı-lacivertli camiada adeta “olağanüstü hal” ilan edilmesine neden olan derbi mağlubiyeti sonrası, yönetim kurulu üyeleri ve kurmaylar bugün gerçekleştirilecek olan acil toplantıda teknik direktör Domenico Tedesco’nun geleceği, futbol şubesindeki son durum ve seçimli genel kurul ihtimalleri dahil olmak üzere kulübün kısa vadedeki yol haritasını belirlemek için masaya oturuyor.
FENERBAHÇE ACİL TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Galatasaray yenilgisi sonrası sarı-lacivertli kulüpte olağanüstü hal yaşanıyor. Sadettin Saran yönetimi bugün acil toplantı kararı aldı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu, 3-0’lık Galatasaray yenilgisi sonrası olağanüstü toplantı yapma kararı aldı. Sarı lacivertliler bugün saat 14.00’te toplanarak, derbi mağlubiyetini değerlendirecek.
‘BAZI KARARLAR ALACAĞIZ!’
Fenerbahçe Futbol şubesi sorumlusu Ertan Torunoğulları, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, bugünkü toplantıda radikal kararlar alınacağının sinyalini verdi.
Sözlerine öncelikle, “Sakın ha sezonu herkese hayırlı olsun!” diyerek başlan Torunoğulları, “Takım ve yönetim olarak bazı kararlar alacağız. Yönetim kurulu toplantısından sonra bu kararları en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı.
Hürriyet
The post Fenerbahçe acil toplantısı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Yönetim Kurulu Olağanüstü Toplantısı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...