reklam
reklam
reklam
reklam

F.Bahçe lider adayı Safi, ‘Eskiden yeni olmaz’ diyerek Yıldırım’a ileti yolladı: ‘Değişimin öncüsüyüz’

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Fenerbahçe lider adayı Hakan Safi, “Fenerbahçe’nin neferiyiz ve hizmetkârıyız. Kimse grubun sahibi değildir, Fenerbahçe’nin sahibi sizlersiniz. Seçimde sandıklara sahip çıkıp Fenerbahçe’yi tekrar Fenerbahçelilere emanet edeceğiz” dedi.

Üyelerle bir ortaya gelen Safi, “Koltuklar emanettir, topluluktan alacağımız teveccüh ile buraları sizlerle yönetmeye talip olacağız. Hoş bir seçim olacak. Evvelce yeni olmaz, değişmeyen tek şey değişimdir, biz değişimin öncüsüyüz. Fenerbahçe bir kulüptür bu gruba gelen liderler başarılı olmak zorundadır. Fenerbahçe’nin genlerinde ve özünde şampiyonluklar vardır. Dün ile yaşayamayız, her vakit ileri ve yarına bakmamız lazım. Biz de onun için buralara talip olduk. İştahımızla, yeteneğimizle, yüreğimizle, maddi ve manevi varlığımızla Fenerbahçe’ye hizmet etmek istiyoruz” diye konuştu.

‘2 FORVET AÇIKLAYACAĞIZ’

Fenerbahçe lider adayı Aziz Yıldırım, “2 santrfor alacağız. İki santrforun da isimleri muhakkak. Onlarla da kendileriyle teğe bir görüşmeler de yapıyoruz, konuşuyoruz da. Hatta ben de yurt dışına gidiyorum. Gidip buluşacağım onlarla ve artık son konuşmaları yapacağız. Seçimden evvel açıklayacağız” dedi.

Yıldırım, “Mourinho’da o kazığı yedik. O yüzden hocayı seçimi kazanınca söyleyeceğiz. Golcü de açıklamazdım olağanda. Lakin karşı taraf açıklayacak. Gençler heyecanlı, haydi dedim açıklayalım” diye konuştu. Aziz Yıldırım, “Biz bu sene şayet şampiyon olamazsak uzun yıllar şampiyon olamayız. Onu da halledecek, çözecek deneyimdir. Deneyim olmazsa çözülmez. Onun için yola çıktık” sözlerini kulandı.

Cumhuriyet

The post F.Bahçe lider adayı Safi, ‘Eskiden yeni olmaz’ diyerek Yıldırım’a ileti yolladı: ‘Değişimin öncüsüyüz’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri