- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
“YÜZÜK ALMAMIZ LAZIM”
Olayı anlatan Bayraktar, Dilek isimli bayanın toplumsal medya üzerinden kendisine ulaşmasıyla görüşmeye başladıklarını ve bayanın kendisine anlattıklarını şöyle söz etti:
”Kendisinin eşinin sarsıntıda vefat ettiğini, bir tane kızı olduğunu, kızı ile birlikte yaşadığını ve evlilik düşündüğünü söyledi. Bir hafta telefonla konuştuk. Kendisinin yanına gittim kızıyla birlikte yanıma geldi. Bir kafede oturduk ve tanıştık. Bana ailesinin önemli olduğumuzu düşünmesi için yüzük almam gerektiğini söyledi. 25 bin TL bedelinde kendisine bir yüzük aldırdı. Yüzük parasının yarısını IBAN’dan attım, başka yarısını da peşin verdim. Bu biçimde konuşmalarımız devam etti.”
“BENİ DAİMA OYALADI”
Bayraktar, bayanın çeşitli nedenlerle kendisinden sistemli olarak para istediğini anlattı. Bayanın “Annem hasta ameliyat olması gerekiyor”, “Kanser hastasıyım, akıllı ilaç almam lazım” ve “Çocuğumun okulunu değiştiriyorum, para lazım” üzere nedenlerinin akabinde kendisinin de farklı ayrı 20 bin, 50 bin, 30 bin, 15 bin, 70 bin civarında paralar gönderdiğini söyledi. Anlatmaya devam eden Bayraktar, şu sözleri kullandı:
“Ben kendisine paraları gönderiyorken ‘borç olarak gönderiyorum’ olarak yazdım. Bana ‘Neden borç olarak veriyorsun’ diye sordu. Ben de ‘Evlenirsek geri ödemene gerek yok, şayet evlenmezsek geri ödersin’ dedim. Kendisi güvenlik vazifelisi olduğunu ve bayan sığınma meskeninde çalıştığını söyledi. Bu bayan daima benden talep etti. Annesinin ve kendisinin hastalığından ötürü daima beni oyaladı.”
ŞİKAYETÇİ OLDU
Dilek isimli bayanın dolandırıcı olduğunu öğrendikten sonra polis merkezine başvuran Bayraktar, şikayetçi olduktan sonra bayanın aslında evli ve iki çocuk annesi olduğunu öğrendiğini belirtti. Gerekli yerlere şikayetlerde bulunan Bayraktar, gerekirse Adalet Bakanlığı’na gideceğim” dedi.
NTV
The post Evlenme vaadiyle görüştüğü bayan evli çıktı. 350 bin TL dolandırıldı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...