reklam
reklam
reklam
reklam

En argümanlı takım: Hakan Safi, 3 dünya yıldızı getireceğini söyledi

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Fenerbahçe lider adayı Hakan Safi, “Transferler konusunda yakında açıklamalarımız olacak. Seçimin son haftasında ortaya koyduğumuz vizyonu net bir formda göreceksiniz. Biz, Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya geliyoruz. İki tane ulusal oyuncuyla anlaştık, onları da açıklayacağız. ‘İki tane de dünya yıldızı getireceğim’ dedim, bu tahminen üç bile olabilir. Tarihin en savlı takımlarından birini kuracağız” açıklamasını yaptı. Seçim öncesi kulüp üyeleriyle bir ortaya gelen Safi, rakibi Aziz Yıldırım’ı eleştirip, “Fenerbahçe başkanlığı yarım kalmış hırsların değil, büyük maksat ve hayallerin yeridir. Stadın Mayıs 2027’ye yetiştirilme vaadi hayal satmaktır” dedi.

‘GUIRASSY’Yİ GETİRECEĞİM

Transfer çalışmalarına değinen Hakan Safi, “Rakibimiz de (Aziz Yıldırım), Muriç’i alıyormuş, tebrik ederiz. İyisi olsun. Seviniyoruz. Hoş bir rekabet olacak. Borussia Dortmund’un forveti Guirassy ile 23 Nisan’da ben kendim görüştüm. Yarın da (bugün) görüşeceğiz. Klâsik rakibimizin çirkinleştirme oyunları. Guirassy de Dortmund’un kontratlı oyuncusu. Benim esasen uzun vakittir takip ettiğim bir oyuncu. Dolayısıyla seçimi kim kazanacaksa Guirassy’yi de sarfiyat alır. O yüzden bu kardeşiniz onu alacak” diye konuştu.

YILDIRIM: BAYRAKLARI ÇIKARIN

Fenerbahçe lider adayı Aziz Yıldırım, “Birleşme çağrım seçimden sonra da geçerli. Ben önderim, lider değilim. Başkanlığa değil, liderliğe geliyorum! Taraftar bayrakları çıkarsın, şampiyonluk hazırlıklarına başlasın. Geçmişle hesaplaşma yok, geleceğe bakacağız. Fenerbahçeli taraftarlar, çocuklar sokakta rahat gezecek” dedi. Yıldırım, “Teknik yönetici konusu idarede daha oturup konuşulmadı. Aykut Kocaman da bunlardan biri. Üç yabancı ile görüşmeler yapılıyor. Şampiyon olmak için yola çıkıyoruz, hocanın da bizimle olması lazım. Bir arada transfer yapıp ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Cumhuriyet

The post En argümanlı takım: Hakan Safi, 3 dünya yıldızı getireceğini söyledi first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri