reklam
reklam
reklam
reklam

Eda Erdem’den son imza, “Hayal dahi edemezdim”

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
eda-erdemden-son-imza-hayal-dahi-edemezdim-0-fNmIDjc9.jpg

Fenerbahçe efsane kaptanını sonsuz bir imzayla onurlandırdı.

Sarı Lacivertliler, bayan voleybol kadrosunun yıldızı Eda Erdem’in mukavelesini 2028’e kadar uzattı.

“HAYAL DAHİ EDEMEZDİM”

Erdem, “2008’de bu kulübün kapısından girdiğim günü dün üzere hatırlıyorum. Hayalleri olan genç bir atlettim. Bu bir transfer değil, hayalin gerçekleşmesiydi. Fenerbahçe forması için girdiğim uğraş mesleğimin birinci büyük imtihanıydı. O gün giydiğim bu forma vakitle ailem oldu. Mesleğim boyunca bu kadar büyük bir sevgiyle karşılaşacağımı hayal dahi edemezdim. Bu formayı 20. dönemde taşıma fırsatı verdikleri için lider ve yönetcilerime teşekkür ediyorum. Bu öykü hiçbir vakit tek kişilik değildi. Sevgili Fenerbahçeliler alanda attığım her adımda gerimde olduğunuzu bilmek en büyük gücüm. Gayrette yalnız olmadığımı daima hissettiriyorsunuz. Önüzmüde bu yılı birlikte taçlandıracağımız bir devir var. Son ana kadar birebir inançla gayret edeceğime kelam veriyorum. Âlâ ki Fenerbahçeliyim.” tabirlerini kullandı.

“ZOR GÜNDE YAZDILDI”

Kariyerinin son imzasını atan kaptanın Fenerbahçe’de temsil ettiği kıymetleri, lider Sadettin Saran anlattı.

Saran, “Onun kıssası madalyalarla kupalarla anlatılabilir ancak eksik kalır. Her sıkıntı günde yazıldı.” sözlerini kullandı.

Sarı Lacivertlilerde 22 dönemi geride bırakacak Fazilet, toplumsal medyadan yaptığı paylaşımla topluluğa teşekkür etti.

Kulübün sembollerinden birine dönüşen başarılı atletin heykeli, 2 yıl evvel Fenerbahçe Stadı’nın önüne dikilmişti.

NTV

The post Eda Erdem’den son imza, “Hayal dahi edemezdim” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri