reklam
reklam
reklam
reklam

Dikkat çeken iddia! Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’ye geçmek istedi! Kabul edilmedi

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
dikkat-ceken-iddia-buyuksehir-belediye-baskani-ak-partiye-gecmek-istedi-kabul-edilmedi-0-ESxsRXEc.jpg

Son devirde dönemde çok sayıda belediye lideri ve milletvekili AK Parti saflarına katılmıştı. Çok sayısa lider ve milletvekilinin de AK Parti’ye katılacağı Ankara kulislerinde konuşuluyor.

TGRT’de canlı yayında gündemi kıymetlendiren Gazeteci Ferhat Murat dikkat çeken bir savda bulundu.

Murat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in AK Parti’ye geçmek için birçok kere teşebbüste bulunduğunu argüman etti. Murat’ın savına nazaran Mustafa Bozbey’ın başvurusu AK Parti tarafından kabul edilmedi.

AK Parti’ye geçmek için çok sayıda müracaat olduğunu belirten Ferhat Murat şu sözleri kullandı;

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti’ye geçmek için çok fazla kanal yaptı. Çok zorladı ancak AK Parti kendisine onay vermedi, vize vermedi. Sonrasında Özgür Özel’i ziyaret etti. Bana gelen kimi evrak ve bilgiler var. Kendisiyle ilgili bir soruşturma yapılıyor mu bilmiyorum lakin Mustafa Bozbey hakkında son derece vahim ve başsavcılık bununla ilgili araştırma yapıyor mu bilmiyorum fakat bakılması gerekiyor. Önümüzdeki periyotta farklı bir sonuç ortaya çıkarılabilir.

dikkat-ceken-iddia-buyuksehir-belediye-baskani-ak-partiye-gecmek-istedi-kabul-edilmedi-1-K2dkO3N7.jpg

Kaynak : Haber7

The post Dikkat çeken iddia! Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’ye geçmek istedi! Kabul edilmedi first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri