- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
2011 yılında hayatına kaybeden Defne Joy Foster’ın annesi Hatice Foster, yıllar sonra Sabah GÜNAYDIN’a açıklamalarda bulundu.
Astım ilaçlarını alkolle alması nedeniyle hayatını kaybettiği söylenen kızının vefatını kuşkulu bulduğunu belirten acılı anne, o geceye dair argümanlarda da bulundu.
15 yıl evvel kızı Defne Joy Foster’ı kaybeden Hatice Foster, kızının vefatına dair çarpıcı argümanlarda bulundu. O gece kızının gittiği Ahmet Altan’ın oğlu Mehmet Altan’ın konutunda Tolga Karel’in de olduğunu belirten Foster, “Kızım Türkiye’de terör örgütüne birinci FETÖ diyen kişiydi. FETÖ talimat verip, kızımı öldürtmüş bile olabilir. Defne’nin vefatından sonra Kerem, Amerika’ya taşındı. O gecenin şahidi Tolga Karel de apar topar Amerika’ya yerleşti. Bu durum çok enteresan geliyor bana” dedi.
Kızınızın vefat ettiğini nasıl öğrendiniz? Bize o geceyi anlatır mısınız?
Ben İstanbul’da yaşamıyorum. Kızım İstanbul’daydı. Kızımın vefatını haberlerde gördüm. O gece kocasıyla Taksim’e gitmişler evvel. Sonra iki kız arkadaşı, Defne’yi Fransız Sokağı’na çağırıyor. Eşi gelmiyor, Defne tek başına arkadaşlarının yanına gidiyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Tolga Karel de dahil Kerem Altan’a gidiyor. Yani o gece Kerem’in konutunda Tolga Karel de varmış. Defne’de alerjik astım var. İlaç kullanıyor bunun için. Bende de birebir rahatsızlık var. O gece alkolle birlikte bu ilacı da kullanmış.
İlaçla birlikte alkol alınca tepki yaptı dendi lakin ben de kızım da alkolle birlikte kaç kere kullanmıştık. Rastgele bir şey olmamıştı. Kerem Altan denilen adam kızımın vefatına sebep oldu. Ben bu türlü düşünüyorum. Tepki yaptı falan palavra, üstünü örtmek için söylediler. Kızım vefatından kısa bir müddet evvel Türkiye’de bu terör örgütüne birinci FETÖ diyen kişiydi. Bence talimat verip kızımı öldürtmüş bile olabilirler.
“KIZIMIN MEVTİNİ ÖRT BAS ETMEYE ÇALIŞTILAR”
Defne’nin vefatından sonra Kerem, Amerika’ya taşındı. Ahmet Altan’ın oğlu olduğu için FETÖ kızımın vefatının üstünü kapattı. O gecenin şahidi Tolga Karel de apar topar Amerika’ya taşındı. Çok enteresan geliyor bana bu durum. Ben kızımı kaybettim, ne Ahmet Altan ne de oğlu başınız sağ olsun bile demedi. Kızımın mevtinde büyük bir ihmal var. Güya sokaklarda doktor aramış. 112’yi arasa kızım kurtulacaktı. Büsbütün kızımın mevtini ört bas etmeye çalıştılar. Fakat yaşadığım her gün ‘Allah da onlara çektirsin’ diyorum. Kerem aslında Amerika’ya gitti diye duydum. Kızım yalnızca alkol kullanıyordu, hiç uyuşturucu kullanmadı.
Kaynak : Haber7
The post Defne Joy Foster’ın annesi yıllar sonra konuştu: Kızımı FETÖ öldürtmüş olabilir first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...