reklam
reklam
reklam
reklam

Dana Pöç Haşlama

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
dana-poc-haslama-0-1xZFLNG9.jpg

Dana Pöç Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

• 2 adet büyük uzunluk dana pöç (küçük uzunluk 7-8 kesim da olur)
  • 1 soğan
  • 10 tane tane karabiber
  • 2 adet patates
  • 2 adet havuç
  • Tuz
  • Üzerini geçecek kadar su

Piştikten sonra;

• Limon
  • Maydanoz

Dana Pöç Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

1. Öncelikle pöç etini 1 saat tuzlu oda ısısında suda bekletiyoruz. Hijyen açısından kıymetli. Sonra bu suyu döküp etimizi yıkıyoruz. Evet et yıkanmaz ancak pöç yıkanır.
  2. 2 büyük modül pöçü tencereye aldım ve üzerini geçecek kadar su koyup ocağa aldım. Düzgünce kanını küçük kıymıklarını salması için kaynamaya yakın dereceye gelene kadar ısıttım. Bu suyu döktüm.
  3. Ben düdüklü tencere kullandım. Pöçleri tencereye aldım. 1 tane soğanı bütün biçimde kabuklarını soyarak tencereye ekledim. Etlerin üzerini geçecek kadar olağan oda ısısında suda ekledim. Düdüklünün kapağını kapatıp 1 saat pişirdim.
  4. Açıp denetim ettim. Tekrar 1 saat daha pişirdim. Etler yeterlice kemikten ayrılmalı. Bu kademenin sonunda soğanı alabilirsiniz içindede kalabilir.
  5. Patatesleri ve havuçları soyup iri kesimler halinde doğradım. Tencereye ek ettim. Tuzunu ekledim. Düdüklünün kapağını kapatıp 10 dk daha pişirdim.
  6. Dana pöç haşlama hazır. İnce ince kıydığım maydanozu ve limon suyunuda ek edip afiyetle tüketebilirsiniz. Şifa olsun.

Dana Pöç Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

dana-poc-haslama-1-WNyCHFqc.jpg

dana-poc-haslama-2-XWmLzqCM.jpg

dana-poc-haslama-3-DEMRE63x.jpg

dana-poc-haslama-4-IHd9B2Nb.jpg

dana-poc-haslama-5-y9NK8wry.jpg

dana-poc-haslama-6-sVc3cR2C.jpg

dana-poc-haslama-7-8dXjvjq2.jpg

dana-poc-haslama-8-WMUXMNul.jpg

Nefisyemektarifleri

The post Dana Pöç Haşlama first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri