- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bakara Müddeti’nin 183’üncü ayetini paylaşarak Ramazan ayını tebrik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan iletisinde, “Ramazan-ı Şerif’in milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum. Rahmet kapılarının açıldığı bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini Rabb’imden niyaz ediyorum. İyi Ramazanlar” sözlerini kullandı.
NUMAN KURTULMUŞ: BARIŞ, RAHMET VE UMUT GETİRMESİNİ DİLİYORUM
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da yayımladığı ileti ile Ramazan ayını tebrik etti.
Kurtulmuş, ramazan ayının başlaması hasebiyle toplumsal medya hesabından yayımladığı bildirisinde, şunları kaydetti:
“Ramazan-ı Şerif’in aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, rahmet ve umut getirmesini diliyorum. Bu mübarek ayda gönül sofralarında bir ortaya gelerek paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin rahmetini daima birlikte yaşamamız duasıyla Cenabıallah’tan hepimizi sıhhat ve huzurla Ramazan Bayramı’na kavuşturmasını niyaz ediyorum. Oruçlarımız ve dualarımız kabul, ramazanımız mübarek olsun.”
NTV
The post Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ramazan bildirisi. “Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini Rabb’imden niyaz ediyorum” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...