- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eğitim ailesi ile iftar programında açıklamalarda bulunuyor.
Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:
Çanakkale, vatan topraklarının şahit olduğu en büyük kahramanlarındandır. Kahramanlıkları tarihe sığmayan ordumuzun tüm şehitlerini rahmetle yad ediyorum.
Çanakkale dünya durdukça tüm milletinin özgürlük tutkusunun en parlak nişanesi olacaktır. Anadolu, her ailesinden şehit veren mübarek toprakların ismidir. Cennet vatanımızın her toprağı Çanakkale’dir.
Çanakkale Türk milletinin varoluş gayreti, epik bir kahramanlık kıssasıdır. Zaferler silsilesinin altın halkalarından biridir. Dost düşman bilir ki Çanakkale geçilmez. Son nefesimize kadar Çanakkale ruhuna sahip çıkacak, bu toprakları bize vatan eyleyenlerin fedakarlıklarını asla unutmayacağız.
Türkiye’yi muasır medeniyetler düzeyinin üzerine çıkaracak kaldıraç, vaktin ruhunu yakalamış bir eğitim sistemidir. Eğitimde son 23 yılda önemli ara aldık. 821 binden fazla öğretmenimizin atamasını yaparak eğitim ordumuzun gücüne güç kattık.
NTV
The post Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan değerli açıklamalar first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...