reklam
reklam
reklam
reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Altay’ı telefonla tebrik etti

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Başkan Altay da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrikleri ve güzel dilekleri münasebetiyle teşekkür etti.

Başkan Altay, “Vizyonuyla bizlere her vakit yol gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın yerel yönetimler ve dış siyasetteki vizyonunu UCLG’de sürdürmeye çaba edeceğiz. Tekrar, Dışişleri Bakanlığımız ve misyon temsilcilerimize, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımıza, milletvekillerimize, tüm belediye liderlerimize, Meclis üyelerimize, teşkilatlarımıza, çalışma arkadaşlarıma ve süreç boyunca takviyelerini esirgemeyen herkese gönülden teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürüm ise her vakit yanımızda duran, duasını ve dayanağını bizlerden esirgemeyen aziz Konyalı hemşehrilerimedir” dedi. UCLG Genel Kuruluna hitap ederek UCLG ailesine de teşekkür eden Başkan Altay, “Birlikte daha güçlü bir UCLG, birlikte daha güçlü lokal demokrasi ve birlikte daha güçlü topluluklar inşa edeceğiz. UCLG ailemizin tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Bana duyduğunuz itimat için şükranlarımı sunuyorum. Gelin, bu yeni dönemi birlikte bir dayanışma periyoduna dönüştürelim. Gelin, kentlerimizin sesini dünyanın vicdanı hâline getirelim. Yerelden yükselen ümitle daha adil, daha kapsayıcı ve daha yaşanabilir bir geleceği daima birlikte inşa edelim” dedi.

Kaynak : Haber7

The post Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Altay’ı telefonla tebrik etti first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri