reklam
reklam
reklam
reklam

Çikolatalı Browni

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
cikolatali-browni-0-NP6VDmzI.jpg

Çikolatalı Browni Tanımı İçin Malzemeler

• 200 gram tereyağ yahut sana yağ
  • 80 gramlık 2 adet bitter çikolata
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 adet yumurta
  • 1 pk vanilya
  • 1 su bardağı un
  • İstediğiniz kadar dondurulmuş meyveler

Çikolatalı Browni Tanımı Nasıl Yapılır?

1. Önce küçük bir tencerede yağımızı ısıtıp eritiyoruz. Yağ eriyene kadar o sırada çikolatamızı kırıp bekliyoruz.
  2. Erittiğimiz yağı daha sonra köşeye alıp ocağı kapatıyoruz, parçaladığımız çikolatayı içine koyarak karıştırmaya başlıyoruz.
  3. Sonra harç için bir kapta yumurtalarımızı kırıyoruz, peşine şekerimizi ilave edip çırpmaya başlıyoruz. Köpük ve rengi değişene kadar bu çırpmaya devam ediyoruz.
  4. İyice karışmış kabımıza çikolatamızı ekleyip çırpmaya devan ediyoruz.
  5. Son süreç olarak 1 bardak unumuzu ve vanilyamızı da ekledikten sonra karıştırma süreci devam ediyor.
  6. Güzel bir kıvam elde ettiğimiz vakit konutunuzda ki küçük yahut orta uzunluk bir borcama yağlı kağıt üzerine ek etmeye başlıyoruz.
  7. Üzerine meyveleri dizmeye başlayabiliriz meyveler sizin büsbütün göz zevkinize kadar koyabilirsiniz, senoşum meyvesi bol istediği için ben karıştırdığımız harcın içinide 1 avuç kadar daha öncesinden atmıştım.
  8. 170 derecede alt ve üst fansız ayarda evvelden ısıttıysanız 30 dakika ısıtmadıysanız 40 dakika kâfi olacaktır.
  9. Veee harika tadım için 1 saat dinlendirip yemeye başlayabilirsiniz.

Çok kıymetli kriter ! senoşum tatlı istesin ben her vakit yaparım. Sevdiklerinizi memnun etmek herzaman sizin elinizde:).

Çikolatalı Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

cikolatali-browni-1-liqRxuXs.jpg

cikolatali-browni-2-xgbE2YSZ.jpg

cikolatali-browni-3-TIPE3Gv2.jpg

cikolatali-browni-4-yrbkUC5g.jpg

cikolatali-browni-5-sAld58jS.jpg

cikolatali-browni-6-9ePh1Kdc.jpg

cikolatali-browni-7-RkixZbag.jpg

cikolatali-browni-8-gNvtKvcO.jpg

cikolatali-browni-9-YuJ1vxYr.jpg

cikolatali-browni-10-vxhmY76E.jpg

cikolatali-browni-11-Q5awRXDI.jpg

Nefisyemektarifleri

The post Çikolatalı Browni first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri