- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
CHP, iktidar politikalarını belirleyecek politika kurulu liderleri ve partinin Merkez Yönetim Kurulu üyeleriyle bugünden itibaren zelzele bölgesinde olacak. CHP kurmayları; konteyner kentleri, problemleri devam eden depremzedeleri, bölgedeki mahallî meslek örgütlerini ve esnafı ziyaret edecek. Hem problemleri dinleyecek hem de kendi iktidarına yönelik tahlilleri anlatacak.
CHP lideri Özgür Özel, partisinin Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nde politika kurulu liderleriyle yaptığı toplantıda zelzele bölgesine yönelik çalışmalarını kıymetlendirdi. Özel, 6 Şubat sarsıntılarının yıl dönümü nedeniyle sarsıntı bölgelerine yapacağı ziyaretleri de planladı. Bu kapsamda bölgeye bugünden itibaren partinin Gölge Kabinesi ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan takımlar gidecek. Sekiz politika kurulu lideri ve iki Merkez Yönetim Kurulu üyesi, iki farklı küme formunda altı ili ziyaret edecek. CHP kurmayları Osmaniye, Gaziantep, Kahramanaraş, Hatay Adıyaman ve Malatya’da konteyner kentleri, meseleleri devam eden depremzedeleri, bölgedeki mahallî meslek örgütlerini ve esnafı ziyaret edecek.
Aynı vakitte CHP’li belediyelerin zelzele bölgesinde sürdürdüğü çalışmaları yerinde takip edecek; sarsıntıdan bu yana neler yapıldı ve bundan sonra neler yapılması gerek, notlar çıkartacak. Kurmaylar bu ziyaretleri sonucunda aldıkları notlar üzerinden CHP lideri Özel’e bölgeyle ilgili bir rapor hazırlayacak. Akabinde Özel de 2 Şubat’tan itibaren sarsıntı bölgesinde olacak ve 7 Şubat’a kadar bölgede kalacak.
Özel’in haftalık küme toplantısını da 3 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta gerçekleştirmesi bekleniyor. Bunun dışında kurmayları üzere bölgede temaslarda bulunacak Özel, tıpkı vakitte kendisine iletilecek raporlara nazaran yeni ne çalışmalar yapılabileceğini kıymetlendirecek.
Cumhuriyet
The post CHP’nin politika kurulu liderleri bu hafta zelzele bölgesinde olacak: CHP zelzele bölgesine gidiyor first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...