- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
CHP’li Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile CHP’den istifa ettiğini açıkladı. Özarslan’ın açıklamasında “Bir genel lider, belediye liderine küfür eder mi? Bir genel lider, ailevi kıymetleri gaye alıp hakaret eder mi? Bir genel lider, ağıza alınmayacak sözlerle tehdit eder mi?” tabirlerini kullanması dikkat çekti.
“GENEL LİDER BELEDİYE LİDERİNE KÜFÜR EDER Mİ?”
Özarslan’ın açıklamasında dikkat çeken noktalardan biri de CHP Genel Başkanı Özgür Özel‘e yönelik kullandığı sözler oldu. Özarslan açıklamasında “Soruyorum; Bir genel lider, belediye liderine küfür eder mi? Bir genel lider, ailevi pahaları gaye alıp hakaret eder mi? Bir genel lider, ağıza alınmayacak sözlerle tehdit eder mi? Bilhassa aile bedellerimi ve kutsal varlığım annem ve merhum babamın dahi karıştırıldığı iletiler karşısında;
Cumhuriyet Halk Partili seçmene olan hürmetim ve sevgim baki kalmak kaydı ile artık Cumhuriyet Halk Partisi saflarında hizmet etmem kelam konusu dahi olamaz.Benim tek önceliğim Keçiören’e hizmet olmasına karşın bildirilerde yer alan üslubun ve anlayışın hâkim olduğu bir yerde, gücümü ve mesaimi ilçemin meselelerine odaklayarak sağlıklı bir biçimde vazife yapmamın mümkün olmadığı kanaatine varmış bulunuyorum” sözlerini kullandı.
“AK PARTİ’YE Mİ GEÇECEKSİNİZ” SORUSUNA YANIT
Özarslan’ın istifası siyaseti ıstırken; CNN Türk canlı yayınına katılan Özarslan yeni açıklamalarda bulundu. ” Ak Parti‘ye mi geçeceksiniz?” sorusuna cevap veren Özarslan, “Şu an o denli bir durum oluşmadı. Bakacağız, AK Parti olur MHP olur bilemem. Tahminen bağımsız hizmet edebiliriz, bilemem. Hususumuz bu değil. Özgür Özel delikanlıysa karşılık verecek. Delikanlıysa yalanlayacak” sözlerini kullandı.
ÖZGÜR ÖZEL’DEN KÜFÜR TEZLERİNE YANIT
Özarslan’ın CHP’den istifa kararı ve Genel Lider Özgür Özel’e yönelik sözleri büyük tartışma yaratırken beklenen açıklama ilerleyen dakikalarda geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Özarslan’ın argümanlarıyla ilgili Gazeteci İsmail Saymaz’a konuştu. Saymaz’ın aktardığına nazaran Özel küfür savlarını reddetti.
Özel yaptığı açıklamada, “Yalan atıyor, yani diyor ki “Aileme, anneme, babama küfretti” falan diyor, bu türlü bir şey yok. Söylediğim kelam şu; bak benim ona söylediğim kelam şu: “Sen… Sana hırsız dediler, ben seni çağırdım sordum. “Böyle bir şey yok, yolsuzluğum hırsızlığım yok, iftira ediyorlar” dedin. Ben sana inandım, sana güvendim. Artık hırsız diyenlere gidiyorsun, sana güvenenleri bırakıyorsun dedim.
“AİLEYLE İLGİLİ HİÇBİR ŞEY YOK ASLA”
Fazilet Aksoy
Haberler.com – Siyaset
Kaynak : Haberler.com
The post CHP’de istifa depremi! Özarslan “Aileme küfretti” dedi, Özgür Özel’den jet karşılık geldi first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...