reklam
reklam
reklam
reklam

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli bugün Çağlayan’da söz verecek

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
cesme-belediye-baskani-l-l-denizli-bugun-caglayanda-soz-verecek-0-bihJSXJ3.jpg

Uyuşturucu soruşturması kapsamında söze çağrılan Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli’nin bugün Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne gideceği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü “Uyuşturucu” soruşturması kapsamında Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, geçtiğimiz günlerde söze çağrılmıştı.

Denizli’nin bugün saat 13.00 sıralarında Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde söz vereceği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

‘Uyuşturucu’ soruşturması kapsamında Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tabire çağırılmıştı.

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada şu sözler kullanılmıştı:

“İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımız Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Cürümler Soruşturma Ofisince yürütülmekte olan 2025/280882 sayılı soruşturması kapsamında; kuşkulu Lâl Deniz’in, söz süreçleri için, davet kağıdı çıkartılmıştır.”

DENİZLİ’DEN BİRİNCİ AÇIKLAMA

Lâl Denizli, hususla ilgili birinci açıklamasında “Tebligatı yarın alacağım. Çağırırlarsa gideriz. Benim rastgele bir ıstırabım yok” diye konuşmuştu.

Denizli şu tabirleri kullanmıştı:

“Ankara’daydım, artık Çeşme’ye dönüyorum. Yarın tebligat alacağım. Hususun ne olduğunu bilmiyorum. Beni aradılar, ‘ifade vermeniz lazım’ dediler. Şahit mıyım, sanık mıyım, hiçbir bilgim yok. Çağırırlarsa gideriz. Benim rastgele bir düşüncem yok.”

Cumhuriyet

The post Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli bugün Çağlayan’da söz verecek first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri