- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile Konyaspor kozlarını paylaşıyor.
CANLI ANLATIM
İkinci yarı oynanıyor
Trabzonspor: 2
Konyaspor: 1
Goller: 18′ Onuachu, 50′ Muleka, 77′ Onuachu(pen.)
İLK 11’LER
Trabzonspor: Onana, Pina, Nwaiwu, Savic, Mustafa Eskihellaç, Folcarelli, Oulai, Muçi, Zubkov, Augusto, Onuachu.
Konyaspor: Bahadır, Uğurcan, Adil, Nagalo, Berkan, Marko, Melih, Deniz, Bardhi, Diogo, Muleka.
TRABZONSPOR – KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Türkiye Kupası Finali kapsamında Trabzonspor – Konyaspor karşı karşıya geliyor. Mücadele 22 Mayıs 2026 Cuma günü saat 20.45’te ATV ekranlarında yayınlanıyor.
TRABZONSPOR – KONYASPOR MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLERİ
Hürriyet
The post Canlı Anlatım: Trabzonspor Konyaspor (Türkiye Kupası final maçı) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...
CANLI ANLATIM
İkinci yarı oynanıyor
Trabzonspor: 2
Konyaspor: 1
Goller: 18′ Onuachu, 50′ Muleka, 77′ Onuachu(pen.)
İLK 11’LER
Trabzonspor: Onana, Pina, Nwaiwu, Savic, Mustafa Eskihellaç, Folcarelli, Oulai, Muçi, Zubkov, Augusto, Onuachu.
Konyaspor: Bahadır, Uğurcan, Adil, Nagalo, Berkan, Marko, Melih, Deniz, Bardhi, Diogo, Muleka.
TRABZONSPOR – KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Türkiye Kupası Finali kapsamında Trabzonspor – Konyaspor karşı karşıya geliyor. Mücadele 22 Mayıs 2026 Cuma günü saat 20.45’te ATV ekranlarında yayınlanıyor.
TRABZONSPOR – KONYASPOR MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLERİ
- Son 10 maçta Trabzonspor 5 galibiyet, Konyaspor 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.
- Trabzonspor evinde oynadığı son 10 maçta Konyaspor’a karşı 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.
- Son 3 sezonun maç sonuçlarına bakıldığında, her iki ekip de gol yollarında etkili olmasına rağmen Trabzonspor’un ev sahipliği yaptığı maçlarda daha çok gol bulduğu görülüyor.
- Bu istatistikler Trabzonspor’un saha avantajını kullanabileceğini ve Konyaspor’un dikkatli oynaması gerektiğini gösteriyor.
Hürriyet
The post Canlı Anlatım: Trabzonspor Konyaspor (Türkiye Kupası final maçı) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...