reklam
reklam
reklam
reklam

Canlı Anlatım: Steaua Bükreş-Fenerbahçe maçı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
canli-anlatim-steaua-bukres-fenerbahce-maci-0-j5tf7GNs.jpg

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 8. haftasında Romanya temsilcisi FCSB ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

National Arena’da oynanacak karşılaşma TSİ 23.00’te başlayacak. Sırbistan Futbol Federasyonundan Nenad Minakovic’in yöneteceği 90 dakikada Nikola Brovic ve Bosko Bozovic yardımcı hakem olarak misyon alacak.

Karşılaşmanın canlı anlatımı, başlama düdüğüyle birlikte haberimizde olacak.

FENERBAHÇE’DE SON DURUM

Ligde geride kalan 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, topladığı 11 puanla 18. sırada. Son maçında Aston Villa’ya iç alanda 1-0 kaybeden Fenerbahçe, buna rağmen bir sonraki cinse yükselmeyi garantiledi. Fenerbahçe, Romanya deplasmanından 3 puanla dönmesi durumunda birinci 16 için avantaj elde edecek.

3 EKSİK

FCSB gayreti öncesinde Fenerbahçe’de 3 eksik bulunuyor.

Sakatlıkları devam eden Levent Mercan ve Archie Brown, yarınki maçta forma giyemeyecek. Aston Villa karşısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen kaptan Milan Skriniar da Ramonya deplasmanında grubu yalnız bırakacak.

Bu isimlerin yanı sarı yeni transferler Matteo Guendouzi, Anthony Musaba ve Mert Günok da statü gereği forma giyemeyecek.

İLK 11’LER

FCSB:
Tarnovanu, Pantea, Ngezana, Graovac, Radunovic, Alhassan, Lıxandru, Mıculescu, Olaru, Politic, Thiam.

Fenerbahçe: Ederson, Mert, Çağlar, Oosterwolde, Semedo, İsmail, Fred, Talisca, Nene, Kerem, En-Nesyri.

NTV

The post Canlı Anlatım: Steaua Bükreş-Fenerbahçe maçı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri