reklam
reklam
reklam
reklam

Canlı Anlatım: Rizespor Galatasaray (Süper Lig maçı)

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
canli-anlatim-rizespor-galatasaray-super-lig-maci-0-fcJrPJpC.jpg

Süper Lig’in 21. haftrasında Çaykur Rizespor ile Galatasaray kozlarını paylaşıyor.

CANLI ANLATIM

İlk yarı oynanıyor

Çaykur Rizespor
: 0

Galatasaray: 0

Goller

İLK 11’LER

Çaykur Rizespor:
Fofana, Taha, Samat, Attila Mocsi, Casper Hojer, Mithat, Taylan, Olawoyin, Laçi, Mihaila, Ali Sowe.

Galatasaray: Uğurcan, Sallai, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Yunus, Lang, Osimhen

RİZESPOR – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında bugün deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk oluyor. Çaykur Didi Stadyumu’nda bugün saat 17.00’da başlayan Çaykur Rizespor – Galatasaray maçını Ozan Ergun yönetiyor. Kritik mücadele beIN Sports HD 1’den canlı yayınlanıyor.

48. RANDEVU

Taraflar arasında 1979-1980 sezonundan itibaren yapılan 47 lig maçından 33’ünü sarı-kırmızılılar, 7’sini mavi-yeşilliler kazandı, 7 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Sarı-kırmızılı ekibin 116 golüne, yeşil-mavililer 48 golle karşılık verebildi.

LİGDE 8 MAÇTIR MAĞLUP OLMUYOR

Galatasaray, Süper Lig’deki son 8 karşılaşmada yenilmedi. Son olarak 12. haftada konuk olduğu Kocaelispor’a 1-0 kaybeden sarı-kırmızılılar, sonraki 8 müsabakada 6 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı. Galatasaray, söz konusu süreçte Gençlerbirliği, Samsunspor, Hesap.com Antalyaspor, Kasımpaşa, Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük ve Zecorner Kayserispor’u mağlup ederken Fenerbahçe ve Gaziantep FK ile berabere kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçlarda 22 kez rakip fileleri havalandırırken 8 gol yedi.

Hürriyet

The post Canlı Anlatım: Rizespor Galatasaray (Süper Lig maçı) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri