- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Belçika ile Mısır, Dünya Kupası’nda İran ile Yeni Zelanda’nın bulunduğu G Grubu ilk maçında karşı karşıya geliyor.
Canlı anlatım:
İlk yarı oynanıyor…
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Belçika 0-0 Mısır
İLK 11’LER
Belçika: Courtois, Meunier, Mechele, Ngoy, Castagne, Onana, Tielemans, De Bruyne, Trossard, Doku, De Ketelaere.
Mısır: Shobeir, Hany, Ibrahim, Fathi, Fatouh, Lasheen, Attia, Ashour, Salah, Zico, Marmoush.
BELÇİKA – MISIR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
ABD’nin Seattle şehrinde bulunan Lumen Field’ta saat 22:00’de başlayan mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak takip edilebiliyor.
Hürriyet
The post Canlı anlatım: Belçika – Mısır (Dünya Kupası G Grubu) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...
Canlı anlatım:
İlk yarı oynanıyor…
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Belçika 0-0 Mısır
İLK 11’LER
Belçika: Courtois, Meunier, Mechele, Ngoy, Castagne, Onana, Tielemans, De Bruyne, Trossard, Doku, De Ketelaere.
Mısır: Shobeir, Hany, Ibrahim, Fathi, Fatouh, Lasheen, Attia, Ashour, Salah, Zico, Marmoush.
BELÇİKA – MISIR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
ABD’nin Seattle şehrinde bulunan Lumen Field’ta saat 22:00’de başlayan mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak takip edilebiliyor.
Hürriyet
The post Canlı anlatım: Belçika – Mısır (Dünya Kupası G Grubu) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...