reklam
reklam
reklam
reklam

Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı ile birinci müsabaka anlarını anlattı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
caner-erkin-esi-sukran-ovali-ile-birinci-musabaka-anlarini-anlatti-0-ypWTQXxe.jpg

2017 yılında hayatlarını birleştiren ve kızları Mihran ile keyifli bir aile tablosu çizen çiftin birinci müsabakası, epeyce sıradan lakin bir o kadar da zahmetli bir yere dayanıyor.

Caner Erkin, Şükran Ovalı’yı birinci sefer bir cilt hekiminde gördüğünü ve o an tanışmayı başına koyduğunu belirtti. Ünlü futbolcu, “Doktora ‘Bizi kesinlikle tanıştır’ dedim. Yalnızca o an için 4-5 saat orada bekledim lakin Şükran hiç yüz vermiyordu” kelamlarıyla süreci özetledi.

“ELİM HAVADA KALDI, YALNIZCA BEŞİKTAŞ DEDİ”

“Dışarıda taksi bile yoktu, bende büyük bir araç vardı. Oradaki hanımlara ‘Hepinizi konuta bırakırım’ dedim lakin Şükran gelmeyi reddetti. Elimi uzattım, o ise elini uzatmadı. Elim öylece havada kaldı. Bana yalnızca ‘En büyük Beşiktaş’ dedi ve gitti.”

REDDEDİLMEDEN KEYİFLİ SONA

İlk görüşmede elini sıkmayı dahi reddeden Şükran Ovalı’nın bu aralıklı hali, Caner Erkin’in pes etmesine neden olmadı. Ortadan geçen vaktin akabinde Ovalı’nın kalbini kazanmayı başaran futbolcu, 2017’de Roma’da düzenlenen romantik bir merasimle dünya konutuna girdi. Çift, 2018 yılında kızları Mihran’ın dünyaya gelmesiyle hayatlarında yeni bir sayfa açmıştı.

Cumhuriyet

The post Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı ile birinci müsabaka anlarını anlattı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri