- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
İstanbul Büyükçekmece’de yokuş aşağı inerken denetimden çıkan sepetli vinç, az daha faciaya yol açıyordu.
Kaza Büyükçekmece Fatih Mahallesi’nde öğlen saatlerinde meydana geldi. Yokuş aşağı inen 38 AJF 546 plakalı sepetli vinç denetimden çıkarak 34 EKD 524 plakalı araca çarparak sürükledi akabinde da refüje çıkıp diş hekimliği polikliniğine daldı. Araçta bulunan 10 yaşındaki çocuk ve annesi yaralandı.
ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR
İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Polis grupları etrafta güvenlik tedbiri aldı. Olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde hastaneye kaldırılan yaralılardan 10 yaşındaki çocuğun sıhhat durumun ağır olduğu öğrenildi. Vinç şoförü olay yerinden kaçtı.
“SANİYELERLE KURTULDUK”
Diş hekimliği çalışanı Seda Top, “Yukarıdan geliyordu. Göbeğe çarptı sekerek bu tarafa gerçek girdi. Gelirken de kırmızı arabaya çarpmış bir çocuk yaralı durumu ne bilmiyorum. Ben kahve yaptım yerime geldim o da buraya girdi. Saniyelerle kurtulduk. Sürücü kaçmış” dedi.
NTV
The post Büyükçekmece’de sepetli vinç diş hekimliği polikliniğine daldı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...