- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından her yıl düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) için heyecan dorukta. 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı ile 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin iştirak sağlayacağı imtihan, başarılı öğrencilere eğitim hayatları boyunca maddi dayanak sağlama gayesi taşıyor. Peki, 2026 bursluluk sınavı ne vakit, giriş yerleri açıklandı mı?
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2026 İOKBS kılavuzunda, fotoğraflı imtihan giriş dokümanının imtihan tarihinden en az 7 gün evvel “www.meb.gov.tr” internet adresinden alınabileceği belirtiliyor.
Buna göre; Bursluluk sınavı giriş yerlerinin 13-24 Nisan tarihleri ortasında açıklanması bekleniyor.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2026 sınav takvimi sonrasında bursluluk sınavı tarihi belli oldu.
Buna göre; Bursluluk sınavı, 26 Haziran 2026 Pazar günü uygulanacak.
NTV
The post Bursluluk sınavı ne vakit, giriş yerleri açıklandı mı? Gözler MEB İOKBS imtihan giriş evrakında first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2026 İOKBS kılavuzunda, fotoğraflı imtihan giriş dokümanının imtihan tarihinden en az 7 gün evvel “www.meb.gov.tr” internet adresinden alınabileceği belirtiliyor.
Buna göre; Bursluluk sınavı giriş yerlerinin 13-24 Nisan tarihleri ortasında açıklanması bekleniyor.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2026 sınav takvimi sonrasında bursluluk sınavı tarihi belli oldu.
Buna göre; Bursluluk sınavı, 26 Haziran 2026 Pazar günü uygulanacak.
NTV
The post Bursluluk sınavı ne vakit, giriş yerleri açıklandı mı? Gözler MEB İOKBS imtihan giriş evrakında first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...