reklam
reklam
reklam
reklam

Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama 2026: MEB İOKBS imtihan giriş dokümanı yayımlandı mı?

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Resmî ve özel ortaokulların 5, 6, 7 ve 8’inci sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflarında eğitim gören öğrencilere yönelik yapılacak olan bursluluk sınavı için heyecanlı bekleyiş başladı. İmtihana iştirak sağlayacak olan öğrenciler hangi okullarda imtihana gireceklerini merak ediyor. Pekala, 2026 İOKBS imtihan giriş dokümanı yayımlandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2026 İOKBS kılavuzunda, fotoğraflı imtihan giriş dokümanının imtihan tarihinden en az 7 gün evvel “www.meb.gov.tr” internet adresinden alınabileceği belirtiliyor.

Buna göre; Bursluluk sınavı giriş yerlerinin 13-24 Nisan tarihleri ortasında açıklanması bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2026 sınav takvimi sonrasında bursluluk sınavı tarihi belli oldu.

Buna göre; Bursluluk sınavı, 26 Haziran 2026 Pazar günü uygulanacak.

NTV

The post Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama 2026: MEB İOKBS imtihan giriş dokümanı yayımlandı mı? first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri