reklam
reklam
reklam
reklam

BURSLULUK SINAVI BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ SAATİ 26 NİSAN 2026 || İOKBS Bursluluk sınavı ne zaman, saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? 2026 İOKBS kaç soru, k

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
bursluluk-sinavi-baslangic-ve-bitis-saati-26-nisan-2026-iokbs-bursluluk-sinavi-ne-qzuGfCFE.jpg

Bursluluk sınavı kaç dk, saat kaçta bitecek? İOKBS (İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı), 26 Nisan 2026 Pazar günü tamamlanacak. Sınava katılacak 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencileri, sınava gelirken yanlarında fotoğraflı sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesini bulunduracaklar. İOKBS’de tüm sınıf seviyelerindeki öğrencilere dört seçenekli 80 sorunun yöneltilecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen sınav 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine uygulanıyor. Peki İOKBS sınavı ne zaman saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? İşte İOKBS sınav başlangıç ve bitiş saati…

bursluluk-sinavi-baslangic-ve-bitis-saati-26-nisan-2026-iokbs-bursluluk-sinavi-ne-1CXglPx8.jpg

BURSLULUK SINAVI İOKBS NE ZAMAN 2026, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK, SAAT KAÇTA BİTECEK?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı bu sene 26 Nisan Pazar günü saat 10.00’da başlayacak.

bursluluk-sinavi-baslangic-ve-bitis-saati-26-nisan-2026-iokbs-bursluluk-sinavi-ne-aUBgwfsT.jpg

Tüm sınıf seviyelerindeki öğrencilere dört seçenekli 80 sorunun yöneltileceği sınav, 100 dakika sürecek.

bursluluk-sinavi-baslangic-ve-bitis-saati-26-nisan-2026-iokbs-bursluluk-sinavi-ne-XscfmfVE.jpg

BURSLULUK SINAVINA GELİRKEN ÖĞRENCİLER YANLARINDA NELER GETİRECEK?

Öğrenciler sınava gelirken yanlarında geçerli kimlik belgesi (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport, pasaportları olmayan KKTC vatandaşları için fotoğraflı ve kimlik numaralı KKTC kimlik kartı, ayrıca öğrenciler, nüfus müdürlüklerince verilen barkodlu-karekodlu geçici kimlik belgesi ile sınava alınabilecektir.) ile koyu siyah ve yumuşak uçlu kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan silgi bulunduracaktır.

bursluluk-sinavi-baslangic-ve-bitis-saati-26-nisan-2026-iokbs-bursluluk-sinavi-ne-XtJC3V8V.jpg

İOKBS 2026 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınavda tüm sınıf seviyelerindeki öğrenciler için dört seçenekli 80 soru yer alacak ve 100 dakika süre tanınacak.

Bursluluk Sınavı değerlendirme işlemlerinin ardından sonuçlar, 1 Haziran 2026 tarihinde “www.meb.gov.tr” internet adresinden ilan edilecek.

Hürriyet

The post BURSLULUK SINAVI BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ SAATİ 26 NİSAN 2026 || İOKBS Bursluluk sınavı ne zaman, saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? 2026 İOKBS kaç soru, kaç dk? İOKBS sınav oturum süresi ve saatleri first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri