- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi 1. Asil Sokak’ta lodosun tesiriyle duvar çöktü. Boş alana park edilen 10 aracın üzerine düşen duvar, araçlarda maddi hasara yol açtı. Olayda baht yapıtı yaralanan olmadı.
Muharrem Akaya, “Evden çıktığımda kapıyı kapatmamla duvarın çökmesi bir oldu. Otomobilleri görünce içinde biri var mı diye çabucak koştum. ‘Sesimi duyan var mı, kimse var mı?’ diye bağırdım.” dedi.
“DEPREM OLUYOR SANDIM”
Duvarın çöktüğü sırada aracının içinde bulunan Şener Akbulut ise büyük dehşet yaşadığını belirterek, “Duvar çöktüğünde otomobilimin içindeydim. Çabucak aşağı indim. Neyse ki yaralanmadım ama otomobilimde maddi hasar oluştu. Çok korktuk, zelzele oluyor sandım. Büyük bir gürültüyle üzerime geldi.” dedi.
Olayla ilgili inceleme başlatılırken, bölgede güvenlik tedbirleri alındı. Yetkililer, lodos nedeniyle riskli yapı ve duvarlara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
NTV
The post Bursa’da lodos duvarı devirdi, altında kalan 10 araç hurdaya döndü first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...