reklam
reklam
reklam
reklam

Bugün Resmi Gazete kararları 8 Şubat 2026 | 33162 sayılı Resmi Gazete atamaları ve kararları neler? Edirne İli İpsala Belediyesi sözleşmeli personel a

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
bugun-resmi-gazete-kararlari-8-subat-2026-33162-sayili-resmi-gazete-atamalari-ve-Yr6se3zK.jpg

Bugün Resmi Gazete kararları 8 Şubat 2026 yayınlandı. Vatandaşların yakından takip ettiği Resmi Gazete’de, Eskişehir Teknik Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Eskişehir Teknik Üniversitesi Yaz Okulu Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik, Mersin Üniversitesi Deniz Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği yer aldı. Ayrıca Edirne İli İpsala Belediyesi personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayınlandı. İşte, 8 Şubat 2026 Resmi Gazete kararları.

bugun-resmi-gazete-kararlari-8-subat-2026-33162-sayili-resmi-gazete-atamalari-ve-hvDNmJPg.jpg

8 ŞUBAT 2026 RESMİ GAZETE KARARLARI

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜYÖNETMELİKLER–– Eskişehir Teknik Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik–– Eskişehir Teknik Üniversitesi Yaz Okulu Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik–– Mersin Üniversitesi Deniz Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

bugun-resmi-gazete-kararlari-8-subat-2026-33162-sayili-resmi-gazete-atamalari-ve-L9pkDsJ9.jpg

İLÂN BÖLÜMÜa – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânlarıb – Çeşitli İlânlar– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

Hürriyet

The post Bugün Resmi Gazete kararları 8 Şubat 2026 | 33162 sayılı Resmi Gazete atamaları ve kararları neler? Edirne İli İpsala Belediyesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri