reklam
reklam
reklam
reklam

Beykoz’da CHP’li belediye meclis üyesi partisinden istifa etti

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
beykozda-chpli-belediye-meclis-uyesi-partisinden-istifa-etti-0-UUeYZt2g.jpg

Beykoz Belediye Meclis Üyesi Esengül Yılmaz Gül, Facebook üzerinden yayınladığı açıklamada, 26 yıldır CHP’ye emek verdiğini belirterek “Dayanışmanın yerini hesaplar, ortak uğraşın yerini şahsî çıkarlar aldı” dedi.

Hiçbir vakit gayretten kaçan biri olmadığını tabir eden Gül, şunları kaydetti:

“Meclis kümesindeki kimi arkadaşlarım hengamelerin içine girmemek için beni öne sürmekten çekinmediler. Beykoz’a karşı olan sorumluluklarından kaçanların, yaşananların bedelini diğerlerine yüklemesi ve sonunda kürsüye çıkıp konuşma hamaseti gösterdiğim için benim adımı mecnuna çıkarmaya çalışması kabul edilebilir değildi. İnsan, haksız yere yalnız bırakılmanın yanında bir de bu türlü bir haksızlıkla karşılaşınca kırgınlığı daha da büyüyor. Siyaseti hiçbir vakit ferdî yarar için yapmadım. Lakin herkesin kendi çıkarını öncelediği, pastadan alacağı hissesi düşündüğü, emeğin ve vefanın görünmez olduğu bir yerde kalmanın da artık bir manası kalmadı.”

“TÜM BU BEDELLER YOK OLDU”

Siyasetin sloganlarla değil, vefa, adalet ve dayanışmayla mana kazandığını lisana getiren Gül, “Cumhuriyet Halk Partisinde tüm bu pahalar yok oldu. Bugün geldiğimiz noktada Cumhuriyet Halk Partisindeki dayanışmanın yerini hesaplar, ortak uğraşın yerini şahsî çıkarlar aldı. Halbuki siyaset, koltukları ya da ferdî durumları muhafaza yarışı değil, Beykoz’un insanına daha yeterli bir gelecek sunma sorumluluğudur. Ferdî çıkarların Beykoz’a hizmet etmenin önüne geçtiği bir yerde susmak da görmezden gelmek de benim vicdanıma sığmadı” sözlerini kullandı.

Gül’ün istifasının akabinde belediye meclisindeki üye dağılımı AK Parti 13, MHP 2, CHP 14 ve bağımsız 2 formunda oldu.

NTV

The post Beykoz’da CHP’li belediye meclis üyesi partisinden istifa etti first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri