reklam
reklam
reklam
reklam

Ben-Gvir’den insanlık dışı teklif: ‘Esirler timsahlarla çevrili bir tesiste tutulsun’

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
ben-gvirden-insanlik-disi-teklif-esirler-timsahlarla-cevrili-bir-tesiste-tutulsun-0-T4MOpMLB.jpg

İsrail’in çok sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’in, Filistinli esirler için “timsahlarla çevrili bir tesis” kurulmasını önerdiği belirtildi.

FİLİSTİNLİ ESİRLERİ TİMSAHLARIN ÖNÜNE ATACAKLAR!

İsrail’de yayın yapan “Kanal 13” televizyonunun haberinde, “İsrail cezaevleri yetkilileri, Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir’ın sunduğu sıra dışı bir teklifi inceliyor. Buna nazaran güvenlik mahkumları için timsahlarla çevrili bir tesis kurulacak ve böylelikle kaçma teşebbüsleri engellenecek.” tabirine yer verildi.
ben-gvirden-insanlik-disi-teklif-esirler-timsahlarla-cevrili-bir-tesiste-tutulsun-1-BpfPFJQz.jpg

Ben-Gvir’in bu öneriyi geçen hafta İsrail Cezaevi Servisi Müdürü Kobi Yaakobi ile yaptığı durum kıymetlendirme toplantısında sunduğu aktarıldı.

Haberde, önerilen yerin, İsrail’in kuzeyindeki Hamat Gader bölgesine yakın olduğu kaydedildi.

İSRAİL HAPSİHANELERİNDE ZULÜM DEVAM EDİYOR

İsrail işgali altındaki Suriye’nin Golan Zirveleri ile Ürdün sonuna yakın bir pozisyonda bulunan bu bölgede, timsah çiftliği ve bir hayvanat bahçesi yer alıyor.

Ben-Gvir daha evvel de Filistinli tutuklulara idam cezası getirilmesini önermişti. İsrail Meclisinde birinci oylamadan geçen yasa tasarısının ikinci ve üçüncü oturumlarının önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

ben-gvirden-insanlik-disi-teklif-esirler-timsahlarla-cevrili-bir-tesiste-tutulsun-2-Kmni1zub.jpg

İsrail’in “Walla” haber sitesinde aralık ayının birinci haftasında yayınlanan haberde, kolluk kuvvetleri ve hapishanelerden sorumlu isim olan Ben-Gvir’in misyona başladığı 2022 yılı sonundan bu yana, cezaevlerinde 110 Filistinlinin hayatını kaybettiği belirtilmişti.

Filistinli esirlerle ilgilenen kurumlar da İsrail hapishanelerinde halihazırda ortalarında bayan ve çocukların da olduğu 9 bin 300 Filistinlinin bulunduğunu açıklamıştı.

ben-gvirden-insanlik-disi-teklif-esirler-timsahlarla-cevrili-bir-tesiste-tutulsun-3-EgAHiOSq.jpg

KAYNAK: AA

Kaynak : Haber7

The post Ben-Gvir’den insanlık dışı teklif: ‘Esirler timsahlarla çevrili bir tesiste tutulsun’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri