- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Nilüfer ilçesinden devriye gezen gece bekçileri, kuşkulu buldukları bir aracı denetim etmek için durdurmak istedi.
Aracı durduran kişi otomobilden inerek koşarak uzaklaşmaya başladı. Kaçan kuşkulu 20 dakikalık kovalamacanın akabinde yakalandı.
Yakalanan kuşkulu yaşanan kaosta bekçinin parmağını ısırarak yaralanmasına neden oldu. Polis takımlarının olay yerine gelmesiyle kuşkulu etkisiz hale getirildi.
Yapılan incelemede şüphelinin H.K.T. olduğu tespit edildi. Kimliği tespit edilen şüphelinin araçtan indiği esnada metamfetamin ve yaklaşık 25 gram uyuşturucu maddeyi yere attığı tespit edildi.
Gözaltına alınan kuşkulu, basın mensuplarına “Ben bir şey yapmadım, kaçmadım” diyerek savunma yapan şüphelinin üzerinden uyuşturucu unsur bulundu.
H.K.T., üzerinden çıkan unsurlarla birlikte Narkotik Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Öte yandan olayda yaralanan bekçi, hastanede tedavi edildikten sonra misyonuna döndü
NTV
The post “Ben bir şey yapmadım” dedi üzerinden uyuşturucu husus çıktı. Bekçiyi yaralayan kuşkulu gözaltına alındı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...