H
hepsigundem
Guest
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplam 3.000 kontratlı işçi alımı yapacağını duyurdu.
Bakanlık tarafından yayımlanan ilana nazaran alımlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B hususu kapsamında gerçekleştirilecek.
YAZILI YA DA KELAMLI İMTİHAN YAPILMAYACAK
Personel alım sürecinde adaylar için yazılı ya da kelamlı imtihan yapılmayacak. Yerleştirmeler, KPSS (B) kümesi puan sıralaması temel alınarak gerçekleştirilecek.
BAŞVURULAR NE VAKİT YAPILACAK?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı için müracaatlar, 15 Aralık 2025 tarihinde başlayacak ve 26 Aralık 2025 tarihinde sona erecek. Adayların müracaatlarını 26 Aralık 2025 saat 23.59’a kadar tamamlamaları gerekiyor. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar mutlaka değerlendirmeye alınmayacak.
BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?
Başvurular, sadece elektronik ortamda alınacak. Adaylar müracaatlarını, Cumhurbaşkanlığı Meslek Kapısı üzerinden https://kariyerkapisi.gov.tr/isealim adresinden e-Devlet şifresi ile gerçekleştirebilecek. Şahsen, posta yoluyla yahut farklı bir formülle yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.
HANGİ TAKIMLARA İŞÇİ ALINACAK?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde alım yapılacak takımlar epey geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Buna nazaran alım yapılacak kimi takımlar şunlar:
– Mühendis (İnşaat, Makine, Elektrik-Elektronik, Jeoloji, Jeofizik)
– Mimar
– Tekniker
– Avukat
– Toplumsal Çalışmacı
– Psikolog
– Çocuk Gelişimcisi
– Öğretmen (Özel Eğitim, PDR, Bilgisayar, Müzik, Vücut Eğitimi, Fotoğraf, El Sanatları)
– Fizyoterapist
– Hemşire
– Ergoterapist
– Lisan ve Konuşma Terapisti
– Dayanak Personeli
– Çocuk Bakıcısı
– Engelli Bakıcısı
– Yaşlı Bakıcısı
– Paklık Personeli
– Muhafaza ve Güvenlik Görevlisi
– Takımlar için ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunları müracaat yapabilecek.
Fazilet Aksoy
Haberler.com – Eğitim
Kaynak : Haberler.com
The post Bakanlığa 3 bin işçi alınacak! İşte müracaat koşulları ve alım yapılacak takımlar first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...