reklam
reklam
reklam
reklam

Aziz Yıldırım ve Hakan Safi’nin listelerinde sürpriz isimler!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Fenerbahçe’de 6-7 Haziran’da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım ve Hakan Safi, yönetim kurulu aday listelerini açıkladı.

Yıldırım’ın listesinde, başkan adaylığından çekilen Barış Göktürk’ün yanı sıra eski yöneticilerden Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Önder Fırat, Cihan Kamer, Mehmet Selim Kosif ve iş dünyasının önemli isimlerinden Batuhan Özdemir, Özgür Peker ve Mustafa Çağlar yer aldı. Futbol A.Ş Yönetim Kurulu listesini de açıklayan Yıldırım; Mehmet İman, Ferudun Geçgel, Abdullah Çiftçi, İsmail Balcı ve Ömer Onan’ı dahil etti.

Hakan Safi ise yönetim kurulu listesine, 1907 Fenerbahçeliler Derneği’nin eski başkanı Ruşen Güven, eski yöneticilerden Metin Sihapioğlu, Özgür Özaktaç, Şanser Özyıldırım, voleybol camiasının önde gelen isimlerinden bankacı Selahattin Süleymanoğlu ile iş insanları Ali Aytemiz ve Dağlarca Çağlar’ı aldı. Fenerbahçe’de başkan adayları, seçime 72 saat süre kalana kadar yönetim listesinde değişiklik yapabilecek.

AZiZ YILDIRIM, HAKAN SAFi VE ALi KOÇ’A ÇAĞRIDA BULUNDU

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, seçimdeki rakibi Hakan Safi ve eski başkan Ali Koç’a ‘birleşme’ çağrısı yaptı. Yıldırım, “Ali Koç ve Hakan Safi’ye çağrımdır. Gelin yönetimde birlik olalım. Hep beraber şampiyon olalım. Bu seneye hep beraber damga vuralım, bu herkese çağrımdır” dedi. Yıldırım, geçmişte başkanlık yaptığı döneme gönderme yaparak, “Kendime bakınca, Fenerbahçe’yi görüyorum. Benim nabzım şöyle atıyor, her zaman, her yerde en büyük Fener. Bu sloganla inleyen stat, sokaklar, her yerde bayraklar… Hayat enerjimi bunlar sağlıyor” dedi.

AZiZ YILDIRIM’IN YÖNETiM KURULU ADAY LiSTESi

ASiL ÜYELER:

Barış Göktürk
Mahmut Nedim Uslu
Nihat Özbağı
Mustafa Çağlar
Ahmet Önder Fırat
Cihan Kamer
Fatih Öztürk
Batuhan Özdemir
Tanju Kaya
Ahmet Murat İman
Özgür Peker
Yusuf Buğra Tanık
Mehmet Aydın
Mehmet Selim Kosif

YEDEK ÜYELER:
Fatih Aslan
Volkan Akan
Mustafa Aydın Acun
Barış Karagöz
Savaş Adalet
Demre İşcan
Yasemin Babayiğit

HAKAN SAFi: HAYATIM CESARETLE MEYDAN OKUMAKLA GEÇTi

Başkanlığı’na aday olan Hakan Safi, TRT Spor’a yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullandı. Safi, “Bana 1 yıl daha bekle diyenler oldu. Fenerbahçe’nin kaybedecek 1 yılı yok. Bırakın 1 yılı, 1 günü bile yok. Çıktım aday oldum. İyi ki aday oldum. Bana ‘çılgınsın, iddialısın’ diyorlar. Evet öyleyim. Hayatım cesaretle meydan okumakla geçti” diye konuştu.

Bu arada İtalyan futbol efsanesi Paolo Maldini’nin, Hakan Safi’nin yarın düzenleyeceği basın toplantısına katılmak için bu akşam İstanbul’a geleceği belirtildi.

HAKAN SAFi’NiN YÖNETiM KURULU ADAY LiSTESi

ASiL ÜYELER:

Ali Aytemiz
Metin Doğan
Agah Ruşen Çetin
Metin Sipahioğlu
Dağlarca Çağlar
Rahmi Mertay Türk
Mustafa Ömer Topbaş
Özgür Özaktaç
Atakan Altınbaş
Orhan Turan
Selahattin Süleymanoğlu
Ogün Doğan
Şanser Özyıldırım
Taha Gökberk Doğan

YEDEK ÜYELER:
Esra Öztürk Çilingir
Ahmet Bulut
Ahmet Murat Emanetoğlu
Ertuğrul Eren Ergen
Barış Öztürk
Mustafa Enes Yıldırım
Aras Bağ

Hürriyet

The post Aziz Yıldırım ve Hakan Safi’nin listelerinde sürpriz isimler! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri