reklam
reklam
reklam
reklam

Aziz Yıldırım kongreye gireceğini duyurdu: ‘Yıldırım’ aday

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Fenerbahçe’de 6-7 Haziran’da yapılacak fevkalâde seçimde kulübün efsane ismi Aziz Yıldırım lider adayı olduğunu açıkladı. Yıldırım, “Fenerbahçe topluluğunun bir ve birlikte olduğunu göstereceğimiz destansı 120. yıl için Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı’na adayım” dedi. Aziz Yıldırım, “Benim her vakit olduğu üzere sıkıntı vakitlerde yoldaşım olan Fenerbahçelilere karşı vicdani bir sorumluluğum var. Çok sevdiğim Fenerbahçe’min geleceğinden tasa etmem nedeniyle, sizlerden gelen davete kulak vererek, şu ana kadar ortaya çıkan lider adaylarına ve bundan sonra ortaya çıkması beklenen adaylara bir davet yaparak şunları söylemek isterim: Sayın Barış Göktürk ve Sayın Hakan Safi başta olmak üzere, adaylığı kelam konusu olan tüm adaylara, benimle bir arada olmayı teklif ediyorum. Fenerbahçe topluluğu bu kaos ortamından lakin birlik ve beraberliği güçlendirerek çıkabilir. Fenerbahçe’de deneyim ve gençlik birlikte hareket ederse, kimse Fenerbahçe’nin önünde duramaz. Gelin bir olalım, birlikte olalım ve Fenerbahçemizi daima birlikte hoş yarınlara taşıyalım” sözlerini kullandı.

HOCA ADAYI KOCAMAN

Aziz Yıldırım’ın başkanlığa seçilmesi halinde teknik yöneticiliğe Aykut Kocaman’ı getireceği öğrenildi. Yıldırım’ın idare listesinde yer alacak 4 isim de netleşti. Efsane liderin, geçmişte bir arada çalıştığı Nihat Özbağı ve Mahmut Uslu’nun yanı sıra eski ulusal basketbolcu Ömer Onan ile Lider Fırat’ı idaresine yazdığı bildirildi.

HAKAN SAFİ: SEÇİME GİRECEĞİM

Aziz Yıldırım’ın birleşme davetine öteki lider adayı Hakan Safi’den olumsuz karşılık geldi. Safi, “Kayıtsız ve koşulsuz aday olduğumu vurguluyorum. Karşımızda kim olursa olsun ben tek başıma seçime gireceğim. Çekilmem yahut birleşmem kelam konusu değil” dedi.

BARIŞ GÖKTÜRK ÇEKİLDİ

Fenerbahçe’de lider adayı Barış Göktürk, Aziz Yıldırım’ın birleşme davetine olumlu karşılık verip “Fenerbahçe’mizin tek beden olması ve sayın Aziz Yıldırım’ın başkanlığında birleşerek tek liste olarak seçime gidilmesi topluluğumuz açısından güçlü bir ileti vermenin yanı sıra sportif muvaffakiyet için değerli bir fırsat olacaktır” diyerek seçime girmeyeceğini duyurdu.

Cumhuriyet

The post Aziz Yıldırım kongreye gireceğini duyurdu: ‘Yıldırım’ aday first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri