reklam
reklam
reklam
reklam

“Asla” demişti! Şeyma Subaşı kelamını tutamadı bikinili poz verdi

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınmasının akabinde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Şeyma Subaşı, hayat biçiminde değişime gittiğini söylemişti. “Bundan sonra bikinili fotoğraf ve görüntülerimi güç görürsünüz” diyen Subaşı’nın son paylaşımı ise dikkat çekti.

“SAMİMİ BİR TÖVBE SÜRECİNDEN GEÇİYORUM” DEMİŞTİ

Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve testinin müspet çıktığı öne sürülen Şeyma Subaşı, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla uzun müddet konuşulmuştu. Subaşı, 10 yaşından beri namaz kıldığını ve Kur’an-ı Kerim okuduğunu söylemişti.

Fenomen isim, “En çok hangi peygamberi seviyorsunuz?” sorusuna ise “Bütün peygamberlerimiz natürel ki de lakin Hz. Muhammed’i en çok seviyorum. Merhameti ve çok fazla sabırlı olduğu için” cevabını vermişti.

“BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARIMI SIKINTI GÖRÜRSÜNÜZ”

Şeyma Subaşı, açıklamalarının devamında ise “Ben samimi bir tövbe sürecinden geçiyorum, geçtim ve geçeceğim. Yaşamamız gereken bahtı yaşıyoruz. Bundan sonra bikinili fotoğraf ve görüntülerimi sıkıntı görürsünüz” tabirlerini kullanmıştı.

KENDİ KELAMINI KENDİ BOZDU

Ancak Subaşı, yaptığı son paylaşımla tekrar dikkatleri üzerine çekti. Bikinili görüntü paylaşan fenomen isim, paylaşımına “Bikinili görüntülerimi sıkıntı görürsünüz artık diyenlerde ben. Demek ki büyük konuşmamak lazımmış” notunu düştü.

Subaşı’nın paylaşımının akabinde takipçilerden çok sayıda yorum geldi. Kimi kullanıcılar paylaşım için “Gündemde kalma çabası”, “Tükürdüğünü yaladı”, “Huylu huyundan vazgeçmez” ve “Yaz gelince dayanamıyor” yorumları yaptı.

Kaynak : Haberler.com

The post “Asla” demişti! Şeyma Subaşı kelamını tutamadı bikinili poz verdi first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri