reklam
reklam
reklam
reklam

Armağan Çağlayan’dan Fatih Ürek’in cenazesine başı açık katılanlara reaksiyon

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
armagan-caglayandan-fatih-urekin-cenazesine-basi-acik-katilanlara-reaksiyon-0-Lv1kbUCI.jpg

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden müzikçi Fatih Ürek, 1 Şubat’ta Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının akabinde Karacaahmet Mezarlığı’nda son seyahatine uğurlandı.

ÜNLÜ İSİMLER CENAZEYE AKIN ETTİ

Ünlü müzikçinin cenazesine Selami Şahin, Ahmet Selçuk İlhan, Murat Boz, Demet Akalın, Yonca Evcimik, Hande Yener, Seda Sayan üzere pek çok ünlü isim katıldı.

CENAZEYE KATILAN KİMİ İSİMLER BAŞINI ÖRTMEDİ

Cenaze merasimine katılan ünlü isimlerin kimilerinin başını örtmediği dikkat çekti.

Bu durum toplumsal medyada konuşulurken Armağan Çağlayan da bir paylaşım yaptı.

armagan-caglayandan-fatih-urekin-cenazesine-basi-acik-katilanlara-reaksiyon-1-XVmLSSf1.jpg

“RAHATSIZ OLDUM”

“Şimdi yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemek istemem lakin uzun vakittir beni rahatsız eden bir durumu yazmak istiyorum”
diyen Armağan Çağlayan, şunları söyledi:

“CAMİ AVLUSUNDA BAŞI AÇIK OLMUYOR”

“Bir dinin kutsal yerine girerken, o dinin gereklerini yerine getirmek zorundayız. Cami avlusuna girerken İslam dininin kuralları neyi gerektiriyorsa, onu yerine getirmeliyiz.

Nasıl ki yurt dışında kiliselere başınızda şapkayla girilemiyorsa, camii avlusunda da başı açık olmuyor bence.

“KUTSAL YERDEKİ ÖBÜR İNSANLARI RAHATSIZ ETMEYE HAKKINIZ YOK”

Sizin inanışınız farklı olabilir, lakin içine girdiğimiz kutsal yerdeki öbür inananları da rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok bence.”

Kaynak : Haber7

The post Armağan Çağlayan’dan Fatih Ürek’in cenazesine başı açık katılanlara reaksiyon first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri