- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
İspanya LaLiga’nın 29.haftasında Real Madrid, derbide Atletico Madrid’i ağırladı. Maçı Arda Güler’li Real Madrid, 3-2 kazandı. Madrid, 69 puana yükseldi ve başkan Barcelona’nın 4 puan geride 2. sırada yerini korudu.
Mlli kadro takımında da yer alan Arda Güler, müsabakaya birinci 11’de başladı ve 74 dakika saha kaldı.
Performansıyla dikkat çeken, fantastik volesi auta çıkan Arda, oyundan alınırken ayakta alkışlandı.
Maçı Arda’nın annesi Serap Güler, babası Ümit Güler, ablası Nurgül Güler ve sevgilisi Duru Nayman da tribünden takip etti. Tribünlerde Arda için açılan pankartlar ve Türk bayrağı da yer aldı.
68 METREDEN ATTIĞI GOL: O STİL BİR VURUŞ KALİTEM VAR
Arda, La Liga’daki Elche maçında 68 metrelik aralıktan attığı şık golle ilgili konuşmuştu.
Her vakit bu türlü bir gol atmak istediğini belirten Arda, “Daha evvel de denemiştim. Her vakit bu türlü bir gol atmak istiyordum. O şekil bir vuruş kalitem var” demişti.
ARDA’NIN DERBİDEKİ FANTASTİK VURUŞU
LALIGA’DA EN BEDELLİ FUTBOLCULAR
Lamine Yamal – 200 milyon euro
Kylian Mbappe – 200 milyon euro
Pedri – 150 milyon euro
Vinicius Jr. – 150 milyon euro
Jude Bellingham – 140 milyon euro
Federico Valverde – 120 milyon euro
Fermin Lopez – 100 milyon euro
Arda Güler – 90 milyon euro
Julian Alvarez – 90 milyon euro
Raphina – 80 milyon euro
Pau Cubarsi – 80 milyon euro
NTV
The post Arda Güler’den bir fantastik gol daha geliyordu, dayanılmaz vuruş gol olmadı fakat ayakta alkışlandı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...
Mlli kadro takımında da yer alan Arda Güler, müsabakaya birinci 11’de başladı ve 74 dakika saha kaldı.
Performansıyla dikkat çeken, fantastik volesi auta çıkan Arda, oyundan alınırken ayakta alkışlandı.
Maçı Arda’nın annesi Serap Güler, babası Ümit Güler, ablası Nurgül Güler ve sevgilisi Duru Nayman da tribünden takip etti. Tribünlerde Arda için açılan pankartlar ve Türk bayrağı da yer aldı.
68 METREDEN ATTIĞI GOL: O STİL BİR VURUŞ KALİTEM VAR
Arda, La Liga’daki Elche maçında 68 metrelik aralıktan attığı şık golle ilgili konuşmuştu.
Her vakit bu türlü bir gol atmak istediğini belirten Arda, “Daha evvel de denemiştim. Her vakit bu türlü bir gol atmak istiyordum. O şekil bir vuruş kalitem var” demişti.
ARDA’NIN DERBİDEKİ FANTASTİK VURUŞU
LALIGA’DA EN BEDELLİ FUTBOLCULAR
Lamine Yamal – 200 milyon euro
Kylian Mbappe – 200 milyon euro
Pedri – 150 milyon euro
Vinicius Jr. – 150 milyon euro
Jude Bellingham – 140 milyon euro
Federico Valverde – 120 milyon euro
Fermin Lopez – 100 milyon euro
Arda Güler – 90 milyon euro
Julian Alvarez – 90 milyon euro
Raphina – 80 milyon euro
Pau Cubarsi – 80 milyon euro
NTV
The post Arda Güler’den bir fantastik gol daha geliyordu, dayanılmaz vuruş gol olmadı fakat ayakta alkışlandı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...