reklam
reklam
reklam
reklam

Ankaralı Necla’dan Trump’a dava. “ABD Başkanı benim babam”

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
ankarali-necladan-trumpa-dava-abd-baskani-benim-babam-0-3YsSMJrT.jpg

ankarali-necladan-trumpa-dava-abd-baskani-benim-babam-1-6AQtaL2K.jpg

Ankaralı Necla babasının Donald Trump olduğunu sav etti, mahkeme ise davanın reddine karar verdi.

Mahkeme kararına itiraz eden genç bayan, babasını öğrenmek istiyor.

ankarali-necladan-trumpa-dava-abd-baskani-benim-babam-2-I5p7RuMt.jpg

Necla Özmen, biyolojik babasının ABD Başkanı Donald John Trump olduğunu ileri sürerek, Ankara 27’nci Aile Mahkemesi’nde 25 Eylül’de babalık davası açtı.

Özmen, dava dilekçesinde, 1970 doğumlu olduğunu, nüfusta Satı ve Dursun Özmen’in çocuğu olarak göründüğünü belirtti. Necla Özmen, Dursun Özmen’in 2009 yılında vefat ettiğini, kendisini büyüten Satı Özmen’in 2017 yılında gerçeği kendisine anlattığını söz etti.

ankarali-necladan-trumpa-dava-abd-baskani-benim-babam-3-l6UyGudt.jpg

TRUMP’LA YASAK AŞK İDDİASI

Necla Özmen Satı Özmen’in, hastanede meyyit bebek dünyaya getirdiğini, birebir anda doğum yapan ve o periyot yasak bağlantı sonucu Trump’tan gebe kaldığını söyleyen Sophia isimli bayanın dünyaya getirdiği bebeği ise kendisine verdiğini anlattığını ileri sürdü. Necla Özmen, babasının tespit edilmesi için DNA testi yapılması talebinde bulundu.

“SOMUT RASTGELE BİR KANITA DAYANMIYOR”

Mahkeme ise 10 Ekim tarihli kararında davanın reddine karar verdi. Kararda, davacının dava dilekçesinde somut rastgele bir kanıtı bulunmamasına karşın Trump’ın babası olduğunu sav ettiği belirtildi.

Dava dilekçesinin uygun olmadığı, dilekçedeki eksikliğin usuli değil, temele ait eksiklik olduğu, mahkemenin bu konuda eksikliği gidermek üzere mühlet vermesinin de mümkün olmadığı belirtildi. Mahkemece, yordamına uygun biçimde ileri sürülmeyen ve dayanılmayan vakıa ve kanıtlarla yargılama yapılamayacağı gerekçesiyle davanın reddine karar verildi.

ankarali-necladan-trumpa-dava-abd-baskani-benim-babam-4-cEHhYDHv.jpg

MAHKEME KARARINA İTİRAZ ETTİ

Necla Özmen, kararı istinafa götürdüğünü ayrıyeten ABD Büyükelçiliği ve ABD’deki mahkemelere de dilekçe gönderdiğini söyledi.

Kendisin nüfuslarına kaydeden aileye veren bayanın Sophia olduğunu ileri sürerek, “Beni, Sophia isimli ABD vatandaşı olan kişi dünyaya getirdikten sonra bırakmış. Babam NATO’da vazifeli olduğu için orada tanışmışlar zannederim. 2017 yılında haberlerde görünce, beni büyüten anne gösterdi Trump’ı. ‘Bu kişi senin baban’ dedi. Öz annem teslim ederken fotoğrafını göstermiş. Babamın kim olduğunu ve bilgilerini beni büyüten anneye vermiş.” dedi ve Trump’tan DNA testi istediğini söz etti.

ankarali-necladan-trumpa-dava-abd-baskani-benim-babam-5-JfVgYrzN.jpg

“TRUMP’IN BENİMLE KONUŞMASINI İSTERİM”

ABD Lideri’nin güzel bir baba olduğuna inandığını da belirten genç bayan, “Kendisine bilerek ya da bilmeyerek rastgele bir kasvet vermek istemiyorum. Yalnızca babam olup olmadığın bilmek istiyorum. Benimle konuşmasını isterim.” dedi.

NTV

The post Ankaralı Necla’dan Trump’a dava. “ABD Başkanı benim babam” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri