reklam
reklam
reklam
reklam

ABD Başkanı Trump Davos’ta: Avrupa tanınabilir halde değil

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
abd-baskani-trump-davosta-avrupa-taninabilir-halde-degil-0-4E1qA6Nh.jpg

ABD Başkanı Donald Trump, İsviçre’nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu’nda (WEF) açıklamalarda bulundu.

Trump konuşmasında şöyle dedi:

“Biden döneminde Amerika, stakfilasyon ile uğraşıyordu. Benim döneminde tam tersi yaşanıyor. Doğu şeyi yapıyoruz, insanlar benimle mutlu. Bir yıl önce radikal solcu demokratların altında ölü bir ülkeydik. ABD ekonomisi, IMF’nin tahmin ettiği iki katı hızında büyüyor. Uluslararası tahmin fonlarının beklediğinden daha hızlı büyüyeceğiz. Dünya bizimle düşüor, bizimle yükseliyor. Her yıl 1 trilyon dolarlık kaybımız vardı ve bu tamamen boşa gidiyordu. Bir yıl içerisinde aylık ticaret açığımızı yüzde 77’den hiçbir şekilde enflasyona yol açmadan azaltmayı başardım. Bunun imkansız olduğunu söylediler. 1 yılda 18 trilyon yatırım aldık.

“AVRUPA TANINABİLİR HALDE DEĞİL”

Ancak Avrupa şu anda iyi bir halde değil. Avrupa tanınabilir halde değil, gidişatını doğru bulmuyorum. Kitlesel göç Avrupa kıtasına büyük zarar verdi. Ben Avrupa’nın iyi olmasını istiyorum, Birleşik Krallık’ın iyi olmasını istiyorum.

“ABD, 49 YILDIR GÖRMEDİĞİ BİR DÖNÜŞÜM BAŞLATTI”

Ülkemiz gözlerimizin önünde yok ediliyordu ve liderimiz neler olup bittiğini idrak dahi edemiyordu. ABD, 49 yıldır görmediği bir dönüşüm başlattı. Yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çelik tesisleri yakın zamanda ülkemizin dört bir yanında kuruluyor.”

DETAYLAR GELİYOR…

Hürriyet

The post ABD Başkanı Trump Davos’ta: Avrupa tanınabilir halde değil first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri