- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
81 ilde mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında gerçekleştirilecek etkinlikler, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin erdem-değer-eylem yaklaşımı çerçevesinde planlandı. Süreç boyunca öğrenciler bakım, onarım, üretim, tasarım ve hizmet alanlarında uygulamalı çalışmalar yaparak hem mesleki becerilerini geliştirecek hem de yaşadıkları çevreye doğrudan katkı sunacak.
OKUL SINIRINI AŞAN EĞİTİM
Bakanlık tarafından hazırlanan programla mesleki eğitimin yalnızca okul ortamıyla sınırlı olmadığı; hayat boyu öğrenme yaklaşımıyla bireyin günlük yaşamına ve topluma entegre bir yapı sunduğu vurgulanıyor. Sergiler, atölye çalışmaları, sektör buluşmaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle desteklenen etkinliklerin, mesleki eğitimin görünürlüğünü artırması amaçlanıyor.
Hürriyet
The post 81 ilde “Marifetli Gençlik” etkinlikleri düzenlenecek first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...
OKUL SINIRINI AŞAN EĞİTİM
Bakanlık tarafından hazırlanan programla mesleki eğitimin yalnızca okul ortamıyla sınırlı olmadığı; hayat boyu öğrenme yaklaşımıyla bireyin günlük yaşamına ve topluma entegre bir yapı sunduğu vurgulanıyor. Sergiler, atölye çalışmaları, sektör buluşmaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle desteklenen etkinliklerin, mesleki eğitimin görünürlüğünü artırması amaçlanıyor.
Hürriyet
The post 81 ilde “Marifetli Gençlik” etkinlikleri düzenlenecek first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...