- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
33271 sayılı Resmi Gazete yönetmelik maddelerinin içeriklerine ve tüm ilan detayları resmigazete.gov.tr adresinden yayımlandı. Her gün binlerce vatandaşın, yatırımcının ve memur adayının yakından takip ettiği Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında eğitim, sağlık ve finans dünyasını ilgilendiren önemli başlıklar öne çıkıyor. İşte 5 Haziran 2026 Resmi Gazete kararları, atama ve yönetmelik değişikliklerinin detayları…
Bugün Resmi Gazete’de Ne Var? (5 Haziran 2026)
Bugünkü sayıda özellikle üniversite idari yapılarını ve eğitim-öğretim süreçlerini doğrudan etkileyen yeni yönetmelikler göze çarpıyor. Bunun yanı sıra yargı ve ihale ilanları ile piyasaların gözünün üzerinde olduğu günlük ekonomik veriler de kamuoyuyla paylaşıldı.
Yürütme ve İdare Bölümü: Yeni Yönetmelikler YürürlükteResmî Gazete’nin bugünkü Yürütme ve İdare Bölümü’nde eğitim ve sağlık alanında iki önemli üniversite yönetmeliği yayımlandı: Ankara Üniversitesi: Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği yürürlüğe girdi. İzmir Ekonomi Üniversitesi: Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği yayımlanarak güncellendi.
İLÂN BÖLÜMÜ
a – Yargı İlânları
b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c – Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri
Hürriyet
The post 5 Haziran 2026 Resmi Gazete Kararları Yayımlandı! Bugün Resmi Gazete’de Hangi Kararlar Var? 33271 Sayılı İlânlar ve Yönetmelikler first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...