- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Efsanevi oyun Diablo 2 için çıkan yeni güncelleme, tam 25 yıllık bir bekleyişin akabinde tüm oyun dünyasını adeta sarstı. Blizzard, klasikleşmiş imali Diablo 2: Resurrected için “Reign of the Warlock” isminde yesyeni bir DLC duyurarak hepimizi şaşırttı. Bu, 2001’deki Lord of Destruction paketinden bu yana gelen birinci büyük genişleme paketi olma özelliğini taşıyor.
Diablo 2 Yeni Güncelleme Neler Getiriyor?
Bu sürpriz güncellemenin en heyecan verici yanı, elbet oyuna eklenen yepisyeni Warlock sınıfı. Seride birinci kere karşımıza çıkan bu sınıf, karanlık büyüler ve iblis çağırma mekanikleri üzerine kurulu hayli ilgi cazibeli bir oynanış vaat ediyor. Warlock, kadim metinlerden aldığı güçle farklı tıpta iblisleri savaş alanına çağırabiliyor, hatta düşman iblisleri denetim altına alarak onların yeteneklerini kendi lehine kullanabiliyor. Bu da stratejik olarak orijinal kapılar aralıyor.
Ayrıca, bu yeni sınıf yalnızca Diablo 2 ile hudutlu kalmayacak. Blizzard’ın açıklamasına nazaran Warlock, yaz aylarında Diablo Immortal’a, önümüzdeki Nisan ayında ise Diablo 4: Lord of Hatred genişlemesiyle ana seriye de dahil edilecek. Bu, serinin 30. yılını kutlamak için atılmış kusursuz bir adım üzere görünüyor.
Sadece Yeni Sınıf Değil: Hayat Kalitesi İyileştirmeleri
“Reign of the Warlock” paketi yalnızca yeni bir sınıftan ibaret değil. Güncelleme, oyuna Enhanced Terror Zones isminde daha kuvvetli içerikler de ekliyor. Bu bölgelerde oyuncular, mevcut haritaların çok daha güçlü versiyonlarında yeni düşmanlarla yüzleşecek. Hell zorluk düzeyinde tüm bu bölgeleri temizlemeyi başaranları ise yepisyeni bir boss bekliyor olacak.
Bununla birlikte, oyuncuların uzun vakittir beklediği hayat kalitesi iyileştirmeleri de nihayet oyuna ekleniyor. Artık oyunda dahili bir loot filtresi, geliştirilmiş stash (sandık) sekmeleri ve eşya takip sistemi üzere çağdaş özellikler bulunacak. Bu küçük ancak değerli dokunuşlar, oyun tecrübesini çok daha akıcı hale getirecektir.
Peki, Diablo 2’ye gelen bu yeni güncelleme hakkındaki sizin görüşleriniz neler? Niyetlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!
Shiftdelete
The post 25 Yıl Sonra Güncelleme Alan Oyun: Diablo 2 first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...