- Web sitesi
- www.motorcularmekani.com
MEB 15 bin öğretmen ataması tercih başvurusu yapma ekranı MEB.gov.tr duyurusu ile erişime açılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takvimine göre öğretmen atamaları için tercih müracaatları, şahsî e-Devlet kullanıcı ismi ve şifresi kullanılarak elektronik ortamda alınacak. Kelamlı imtihanda 60 ve üzerinde puan alan adayların, en fazla 40 eğitim kurumunu elektronik ortamda tercih edebileceği, 15 bin öğretmen ataması ise kasım ayının sonunda yapılacak. Adayların tercih müracaatlarını onaylatmak üzere rastgele bir ilçe yahut vilayet ulusal eğitim müdürlüğüne gitme kaidesi bulunmuyor. Pekala, MEB 15 bin kontratlı öğretmen ataması tercih başvurusu ne vakit? kontratlı öğretmen ataması tercihleri nereden ve nasıl yapılır, atama sonuçları ne vakit açıklanacak? İşte, MEBBİS/e-Devlet 15 bin öğretmen ataması tercih başvurusu yapma ekranı ve husus hakkında detaylı bilgiler.
The post 15 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI TERCİH BAŞVURUSU (E-DEVLET/MEBBİS) || MEB kontratlı öğretmen ataması tercihleri nereden ve nasıl yapılır, ne vakit bitiyor? 15 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? first appeared on MotorcularMekani.Com - Motorcuların Buluşma Noktası.
Okumaya devam et...
The post 15 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI TERCİH BAŞVURUSU (E-DEVLET/MEBBİS) || MEB kontratlı öğretmen ataması tercihleri nereden ve nasıl yapılır, ne vakit bitiyor? 15 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? first appeared on MotorcularMekani.Com - Motorcuların Buluşma Noktası.
Okumaya devam et...