reklam
reklam
reklam
reklam

1. Lig’in genç teknik yöneticisi isyan etti: Kulübede oyuncu yok!

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
1-ligin-genc-teknik-yoneticisi-isyan-etti-kulubede-oyuncu-yok-0-y628qvBC.jpg

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Hatayspor alanında Serik Spor’la 1-1 berabere kaldı.

Müsabakanın akabinde açıklamalarda bulunan Serikspor Teknik Yöneticisi Sinan Paşalı yedek kulübesindeki oyuncu sayılarının azlığına dikkati çekti.

Hafta içinde mukavelesi feshedilerek 4 oyuncunun kadrodan ayrıldığını aktaran Paşalı, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bugün bir oyuncu değiştirebildim, oyuncu yok kulübede. Bu hafta içinde de 3 ya da 4 oyuncumuz ekipten ayrılıyor. Oyuncuları artık bir halde motive etmekte, maça konsantre etmekte artık çok zorlanıyorum. Çocuklar yeniden alana çıkıyor, ellerinden geleni yapıyorlar sağ olsunlar ancak bu da maalesef kâfi olmuyor zira artık başları diğer yerlerde. Doğal olarak onlar da kendilerini düşünmek zorundalar. Dönem başından beri çok büyük zorluklar çekiyoruz. Buraya kadar tutabildik lakin gidenler olacak. Bundan sonra ne olacağını hakikaten ben de bilmiyorum.”

Kaynak : Haber7

The post 1. Lig’in genç teknik yöneticisi isyan etti: Kulübede oyuncu yok! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri