H
hepsigundem
Guest
Usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın kendisi üzere oyuncu olan kızı Zeynep Özyağcılar, kar yağışı nedeniyle denize giremeyince tahlili meskeninin bahçesinde mayo ile karların üzerinde yuvarlanmakta buldu.
İstanbul’un birtakım ilçelerinde tesirli olan kar yağışı, ünlü isimlerin de toplumsal medyada paylaşımlar yapmasına neden oldu. Karın keyfini çıkaran isimler ortasına oyuncu Zeynep Özyağcılar da katıldı.
Her yıl ocak ayının birinci gününde denize girdiğini söyleyen Özyağcılar, bu yıl ağır kar yağışı ve yollarda oluşan don nedeniyle meskenden çıkamadığını belirtti.
DENİZE GİREMEYİNCE, KARLARDA YUVARLANDI
Denize gidemeyen oyuncu, tahlili mayo giyerek konutunun bahçesinde karların üzerine yatmakta buldu.
Karlar üzerinde yüzme hareketleri yaparak yuvarlanan Zeynep Özyağcılar, o anları toplumsal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Eğlenceli imajlar kısa müddette dikkat çekti.
“KİMSEYE VERİLECEK HESABIM YOK”
Zeynep Özyağcılar, paylaşımında “Canım dostum, ‘Delirmeye mecburuz’ dedi bugün. Saatlerce yazabilirim ‘Neden?’ diye. Evet devrik cümleleri ve devrilmeyi seviyorum. Kimseye verilecek hesabım yok çok şükür. Her sene 1 Ocak’ta denizde olurum… Burası don yaptı otomobil çıkmadı. Ben de ‘Kara girerim’ dedim. Zira hayat… Gel bakalım 2026” notuyla yayımladı.
Cumhuriyet
The post Zeynep Özyağcılar denize giremeyince ‘karların’ üstünde yüzdü: Toplumsal medyada gündem oldu first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...