reklam
reklam
reklam
reklam

Yılmaz Büyükerşen’den sürpriz karar

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
yilmaz-buyukersenden-surpriz-karar-0-iErnq7SF.jpg

Mihalıççık Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Yunus Emre Onur Mükafatları, merasimle sahiplerine takdim edildi. 25 yıl Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı misyonunu yürüten Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen de hem akademik hem de belediyecilik ve Yunus Emre için yaptığı çalışmaları nedeniyle onur mükafatına layık görüldü.

Törende mükafatını aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Büyükerşen, “Siyaseten kendimi emekli ettiğimi duyuruyor, Atatürk ve Yunus Emre sevgisi olan Hocanız sıfatıyla sizler ortasında sevgilerinizle ve ömrümün kalan kısmını böylelikle tamamlama dileğimi beyan ediyorum.” diyerek, faal siyaseti bıraktığını açıkladı.

“ÖMRÜMÜ BU BİÇİMDE TAMAMLAYACAĞIM”

88 yaşındaki Büyükerşen, konuşmasında şunları söyledi:

“Kültüre, sanata ve eğitime inanmış bir akademisyen ve bir yurttaş olarak Yunus Emre’nin insanı merkeze alan anlayışını bugün her zamankinden daha fazla muhtaçlık duyduğumuz bir pusula olduğuna inanıyorum. Bu manalı mükafatı bana layık gören bedelli Mihalıççık Belediye Liderimiz Haydar Çorum’a, tertipte emeği geçen herkese ve burada benimle bu anı paylaşan siz değerli dostlara samimiyetle teşekkürlerimi sunuyorum. Ne keyifli ve bu hoş anda size sevgili hemşehrilerime bugüne kadar sizlere bir akademisyen ve bir mahallî siyasetçi olarak hizmet veren hocanız olarak şu andan itibaren siyaseten kendimi emekli ettiğimi duyuruyor; Atatürk ve Yunus Emre sevgisi olan hocanız sıfatıyla sizler ortasında sevgilerinizle ve ömrümün kalan kısmını böylelikle tamamlama dileğimi beyan ediyorum.”

KAYNAK: HABER7

Kaynak : Haber7

The post Yılmaz Büyükerşen’den sürpriz karar first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri