- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Nottingham Forest Teknik Yöneticisi Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off tipinde 19 Şubat Perşembe günü karşılaşacakları Fenerbahçe’nin gücünü bildiklerini lakin futbolcularına inandığını söyledi.
Portekizli teknik adam, Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde kulüp televizyonuna konuştu.
“FENERBAHÇE ÇOK GÜÇLÜ AMA…”
Kariyerinde Fenerbahçe’yi iki sefer çalıştırdığını hatırlatan Pereira, “Taraftarlarla çok yeterli bir münasebetim var. Kadıköy’de başlamak benim için bir onur, zira zihnimde çok yeterli anılar var. Elbette bu çok özel bir şey, lakin artık ekibi organize etme vakti. Fenerbahçe çok güçlü bir ekip lakin takımıma ve oyuncularıma güveniyorum. Taraftarlarımızla birlikte başarabileceğimize inanıyorum.” sözlerini kullandı.
“ORAYA KORKUSUZCA GİTMELİYİZ”
Galibiyeti, zaferi isteyen her ekiple oynayabileceklerini belirten tecrübeli teknik adam, “Fenerbahçe deplasmanına beraberliği düşünerek gitmek düzgün bir yol değil. Zira ortamı biliyorum. Taraftarları biliyorum. Oraya korkusuzca gitmeliyiz. Rakibimizle yüzleşmeli, göz göze gelmeli ve her seferinde kendimizi kanıtlamalıyız. Zira futbol hamasetle ilgilidir.” yorumunu yaptı.
NTV
The post Vitor Pereira, Fenerbahçe öncesi tezli. “Korkusuzca gideceğiz” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...